10.1 C
București
sâmbătă, 23 martie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageBlogAgrobiznes.ro, în ascensiune: 156.000 de vizitatori unici și 415.000 de afișări de...

Agrobiznes.ro, în ascensiune: 156.000 de vizitatori unici și 415.000 de afișări de pagină în ianuarie

Agrobiznes.ro a atins pentru prima dată un număr de 156.000 de vizitatori unici și circa 415.000 de afișări de pagină. Platforma noastră generează un interes tot mai mare din partea comunității agricole și consolidează poziția sa ca o resursă de informații sigure, de calitate în domeniu.

Sursa: Google Analytics

Împreună cu echipa ne angajăm să continuăm eforturile noastre de a oferi conținut de calitate și să rămânem un partener de încredere pentru fermieri și producători agricoli din România.

Ne concentrăm pe a oferi informații relevante și utile, astfel încât acești profesioniști să poată lua decizii informate și să se dezvolte într-un mod durabil. În același timp, ne străduim să fim o voce puternică pentru industria agricolă și să sprijinim comunitatea prin intermediul informațiilor oferite.

Lansat în 2021, Agrobiznes.ro a devenit rapid una dintre sursele de informații de încredere din domeniul agricol din România. În 2022, informațiile publicate pe Agrobiznes.ro au reușit să atragă 936 de mii de cititori unici, care au asigurat 2,7 milioane de afișări de pagină.

Obiectivul Agrobiznes.ro este de a genera informații și conexiuni ce contribuie la o mai bună evoluție a sectorului agricol, dar și de a dezvolta și promova instrumente IT inovatoare. Site-ul oferă știri actuale, analize de piață, sfaturi pentru producătorii agricoli, precum și soluții tehnice pentru problemele cu care se confruntă sectorul.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Reuters: India prelungeşte interdicţia exporturilor de ceapă pentru o perioadă nelimitată

Autorităţile din India au decis să prelungească, pentru o...
‹ adv ›

Dăunători la ridichi – sfaturi pentru control

Ridichea de lună este o legumă populară datorită perioadei scurte de vegetație și cerințelor relativ reduse la creștere. Având...

Elena Mateescu, ANM: Sistemele de avertizare timpurie s-au dovedit a fi fundamentul adaptării şi al reducerii riscului de dezastre

Sistemele de avertizare timpurie s-au dovedit a fi fundamentul adaptării şi al reducerii riscului de dezastre, o modalitate eficientă...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole