‹ adv ›
vineri, 31 martie, 2023
7.5 C
București

-

‹ adv ›
HomepageBlogAgrobiznes.ro, în ascensiune: 156.000 de vizitatori unici și 415.000 de afișări de...

Agrobiznes.ro, în ascensiune: 156.000 de vizitatori unici și 415.000 de afișări de pagină în ianuarie

Agrobiznes.ro a atins pentru prima dată un număr de 156.000 de vizitatori unici și circa 415.000 de afișări de pagină. Platforma noastră generează un interes tot mai mare din partea comunității agricole și consolidează poziția sa ca o resursă de informații sigure, de calitate în domeniu.

Sursa Google Analytics

Împreună cu echipa ne angajăm să continuăm eforturile noastre de a oferi conținut de calitate și să rămânem un partener de încredere pentru fermieri și producători agricoli din România.

Ne concentrăm pe a oferi informații relevante și utile, astfel încât acești profesioniști să poată lua decizii informate și să se dezvolte într-un mod durabil. În același timp, ne străduim să fim o voce puternică pentru industria agricolă și să sprijinim comunitatea prin intermediul informațiilor oferite.

Lansat în 2021, Agrobiznes.ro a devenit rapid una dintre sursele de informații de încredere din domeniul agricol din România. În 2022, informațiile publicate pe Agrobiznes.ro au reușit să atragă 936 de mii de cititori unici, care au asigurat 2,7 milioane de afișări de pagină.

Obiectivul Agrobiznes.ro este de a genera informații și conexiuni ce contribuie la o mai bună evoluție a sectorului agricol, dar și de a dezvolta și promova instrumente IT inovatoare. Site-ul oferă știri actuale, analize de piață, sfaturi pentru producătorii agricoli, precum și soluții tehnice pentru problemele cu care se confruntă sectorul.

Discută cu alți fermieri în grupurile Agrobiznes pe WhatsApp ›

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Comisarul pentru Agricultură spune că ar sprijini limitarea schimburilor comerciale cu Ucraina

Comisarul european pentru Agricultură, Janusz Wojciechowski, a spus joi...
‹ adv ›

Rasa de vaci Simmental – descriere și norme de întreținere

Simmental este o rasă cunoscută la nivel mondial și apreciată pentru caracteristicile sale. Vacile au o producție bună de...

Analiză: Preţurile cerealelor se stabilizează, dar rămân vulnerabile la riscurile asociate vremii

Piaţa cerealelor, puternic influenţată de evenimentele din Ucraina primăvara trecută, s-a înscris treptat pe o tendinţă de normalizare a...

Bloomberg: Scumpirea zahărului reprezintă un nou pericol la adresa inflaţiei produselor alimentare

Zahărul, consumat în foarte multe produse de la ciocolată şi până la băuturi acidulate şi patiserie, devine din ce...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole