sâmbătă, 21 mai, 2022
27.8 C
București

-

HomepageBlogAgrobiznes invită partenerii interesați să se alăture la organizarea conferinței AgTech 2022

Agrobiznes invită partenerii interesați să se alăture la organizarea conferinței AgTech 2022

Conferința AgTech, cel mai important eveniment din Moldova dedicat digitalizării agriculturii, aduce și în 2022 inovația mai aproape!

Cea de-a III-a ediție a unicii conferințe dedicate digitalizării agriculturii în Republica Moldova va fi organizată la începutul lunii martie 2022.

Agrobiznes dă start înscrierilor de participare la Conferința AgTech pentru companiile din sectorul agricol ce dezvoltă sau implementează tehnologii performante și doresc ca acestea să fie cunoscute în rândurile a sute de fermieri.

Evenimentul va fi organizat în regim hibrid, creând o platformă de prezentare a direcțiilor și strategiilor de creștere a potențialului agriculturii, datorită inovațiilor.

Tendințe globale, ferme din țară și din străinătate ce implementează soluții digitale, dar și inovațiile în agricultură ce au fost sau urmează a fi lansate pe piața locală vor fi prezentate în cadrul AgTech 2022.

Totodată, platforma va avea drept scop colectarea informațiilor despre necesitățile digitale ale întreprinderilor, companiilor ce activează în sectorul agricol autohton și sistematizarea acestora pentru elaborarea propunerilor de îmbunătățire a soluțiilor existente.

Amintim că, ultima ediție a conferinței AgTech a reunit în regim online zeci de speakeri și peste 200 de participanți, iar ulterior evenimentul a fost vizualizat de câteva mii de persoane.

„Consolidarea sectorului agricol și atragerea investițiilor în domeniu, ținând cont de realitățile și problemele cu care se confruntă fermierii, devin obiective mai ușor de realizat dezvoltând soluții inteligente și adaptate. Conferința AgTech va reuni aceste soluții, prezentându-le într-o formă accesibilă tuturor. Totodată, vor fi colectate informații ce țin de necesitățile antreprenorilor din sectorul agricol, propunerile acestora și problemele cu care se confruntă la implementarea soluțiilor digitale. Conferința AgTech are obiectivul de a aduce inovația mai aproape, pentru o agricultură durabilă și maxim eficientă”, a menționat Sergiu Jaman, fondatorul Agrobiznes.

Companiile interesate de participare în calitate de speakeri sau parteneri ai conferinței AgTech 2022 pot transmite un mesaj la adresa de email [email protected].

Înscrierile pentru participanți vor fi anunțate în curând.

Luminița Crivoi
Luminița Crivoi
Director Dezvoltare @ Agrobiznes

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandate

FOTO. A doua zi a conferinței RALF 2022 este în plină desfășurare la București

O serie de prezentări și discuții privind necesitatea procesării...

Pagubele produse de buruieni. Cum afectează recolta

Se numesc buruieni speciile sălbatice de plante adaptate să trăiască împreună cu plantele cultivate, pe care le stânjenesc în creștere și...

Pasteureloza la iepuri: simptome și sfaturi pentru prevenire

Pasteureloza la iepuri este o boală produsă de Pasteurella multocida, bacterie care trăiește în căile respiratorii. Este una dintre...

Se apropie o criză majoră a cerealelor. XTB: Preţul grâului a crescut cu peste 130%, iar al porumbului cu 106%

În Europa, grâul a ajuns la 431,75 EUR/tonă pe bursa franceză, un nou maxim record pentru scadenţa în septembrie...
‹ adv ›

Comentarii recente

Top Recomandate