15 C
București
marți, 28 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageBlogAgrobiznes invită partenerii interesați să se alăture la organizarea conferinței AgTech 2022

Agrobiznes invită partenerii interesați să se alăture la organizarea conferinței AgTech 2022

Conferința AgTech, cel mai important eveniment din Moldova dedicat digitalizării agriculturii, aduce și în 2022 inovația mai aproape!

Cea de-a III-a ediție a unicii conferințe dedicate digitalizării agriculturii în Republica Moldova va fi organizată la începutul lunii martie 2022.

Agrobiznes dă start înscrierilor de participare la Conferința AgTech pentru companiile din sectorul agricol ce dezvoltă sau implementează tehnologii performante și doresc ca acestea să fie cunoscute în rândurile a sute de fermieri.

Evenimentul va fi organizat în regim hibrid, creând o platformă de prezentare a direcțiilor și strategiilor de creștere a potențialului agriculturii, datorită inovațiilor.

Tendințe globale, ferme din țară și din străinătate ce implementează soluții digitale, dar și inovațiile în agricultură ce au fost sau urmează a fi lansate pe piața locală vor fi prezentate în cadrul AgTech 2022.

Totodată, platforma va avea drept scop colectarea informațiilor despre necesitățile digitale ale întreprinderilor, companiilor ce activează în sectorul agricol autohton și sistematizarea acestora pentru elaborarea propunerilor de îmbunătățire a soluțiilor existente.

Amintim că, ultima ediție a conferinței AgTech a reunit în regim online zeci de speakeri și peste 200 de participanți, iar ulterior evenimentul a fost vizualizat de câteva mii de persoane.

„Consolidarea sectorului agricol și atragerea investițiilor în domeniu, ținând cont de realitățile și problemele cu care se confruntă fermierii, devin obiective mai ușor de realizat dezvoltând soluții inteligente și adaptate. Conferința AgTech va reuni aceste soluții, prezentându-le într-o formă accesibilă tuturor. Totodată, vor fi colectate informații ce țin de necesitățile antreprenorilor din sectorul agricol, propunerile acestora și problemele cu care se confruntă la implementarea soluțiilor digitale. Conferința AgTech are obiectivul de a aduce inovația mai aproape, pentru o agricultură durabilă și maxim eficientă”, a menționat Sergiu Jaman, fondatorul Agrobiznes.

Companiile interesate de participare în calitate de speakeri sau parteneri ai conferinței AgTech 2022 pot transmite un mesaj la adresa de email [email protected].

Înscrierile pentru participanți vor fi anunțate în curând.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Bayer anunță un parteneriat cu Trinity Agtech pentru monitorizarea carbonului în ferme

Bayer a anunțat, astăzi, un parteneriat cu compania cu sediul în Regatul Unit, Trinity Agtech. În cadrul eforturilor Bayer...

Croptimistic lansează SWAT CAM, instrument automat inovator pentru numărarea plantelor

Compania Croptimistic Technology Inc. a lansat SWAT CAM, un instrument automat inovator pentru numărarea plantelor. Această tehnologie îmbunătățește considerabil...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole