9.7 C
București
sâmbătă, 2 decembrie, 2023

ASCENZA

ASCENZA este o companie agrochimică portugheză. Fondată în 1926 sub numele de Sapec Agro, compania a devenit ASCENZA în noiembrie 2018 și este deținută de grupul portughez de soluții agricole Rovensa.

Despre noi

Misiune

ASCENZA a luat naștere acum mai bine de 90 de ani, în 1926, în Setúbal, Portugalia. Cunoscută inițial sub numele de Sapec Agro, compania are o experiență îndelungată în domeniul protecției plantelor, din 1965, fiind lider de piață în Peninsula Iberică pe segmentul produselor off-patent.

Suntem prezenți în mai mult de opt țări și avem în plan ca în viitor să fim prezenți în 23 de țări. Fermierii din România folosesc produsele Ascenza începând încă din anul 2008. Oferta noastră are la bază crearea de soluții diferențiate pentru a răspunde provocărilor cu care se confruntă agricultura modernă, prin aceasta aducând un plus de valoare societății, cultivatorilor și clienților noștri.

Știind că este tot mai dificil sa fii fermier în prezent, suntem determinați să lucrăm la noi soluții pentru a face protecția plantelor sa fie mai durabilă și mai eficientă. Avem un portofoliu vast de fungicide, insecticide și erbicide. De asemenea, oferim produse biologice de protecție a culturilor și soluții pentru îmbunătățirea sănătății plantelor, inclusiv produse pentru nutriția plantelor.

Într-o perioadă în care ne diversificăm portofoliul, și anume prin introducerea produselor de protecție biologică, lansăm și o nouă poziționare de brand: Pentru că ne pasă. Pentru că știm să avem grijă de Plante, Oameni și Planetă.

Video

La ASCENZA, credem că împreună ne putem îndeplini misiunea: să contribuim la asigurarea resurselor de hrană pentru populația mondială aflată în continuă creștere.

Contacte

București, Nord City Tower
BD. Pipera nr1./VII Et.5, Voluntari – Ilfov
Email: [email protected]
Tel: +40746198929

ASCENZA este membru al European Crop Care Association (ECCA), o asociație a producătorilor europeni mici și mijlocii de „produse de protecție a plantelor”, inclusiv pesticide, erbicide, fungicide și regulatori de creștere.

Info