‹ adv ›
luni, 6 februarie, 2023
-2.1 C
București

-

‹ adv ›
HomepageArticoleManager fermă zootehnică din Spania: „E important să comunicăm societății cât de...

Manager fermă zootehnică din Spania: „E important să comunicăm societății cât de mult se muncește în agricultură vegetală și în zootehnie”

Carolina Fernández Martín este Marketing Manager al fermei zootehnice Casa Gutier din Spania și a participat în calitate de speaker în cadrul RALF 2022 – Romanian Agriculture Leadership Forum, evenimentul de business al anului în agricultură, care a avut loc în perioada 18-19 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cu tema „România Agricolă Europeană”.

Iubind carnea și având mereu preocuparea pentru calitatea experienței consumatorului final, cei de la Casa Gutier au făcut studii asupra cărnii pe care o produc, pentru a se asigura că are o calitate bună, cu înaltă valoare nutritivă și că e obținută prin metode sustenabile. 

Timp de doi ani, ferma s-a implicat alături de o universitate de profil în activități de cercetare și inovație, făcând astfel modificarea profilului lipidic al cărnii produse.

„E important să comunicăm societății cât de mult se muncește în agricultură vegetală și în zootehnie, pentru ca oamenii să nu uite că fără hrană nu putem face nimic. Cei care lucrează în domeniul zootehniei nu trebuie să uite că „suntem ceea ce mâncăm”, deci carnea furnizată consumatorilor trebuie să aibă grăsimi sănătoase, care sunt indispensabile alimentației umane. 

În acest sens, ceea ce diferențiază carnea de vită produsă de ferma noastră este faptul că în ultimele 4 luni de viață, în alimentația vitelor ce urmează să fie sacrificate se introduc semințe de in bogate în acizi grași Omega 3 și ulei de măsline, ceea ce va genera o carne mult mai sănătoasă și bogată, cu un profil lipidic superior.

Cei are lucrează în zootehnie trebuie să își amintească mereu că dincolo de produsele fermei se află de fapt oamenii care le vor consuma. Pentru aceasta, Casa Gutier organizează zilele porților deschise în care oamenii pot veni să vadă exact cum se produce carnea pe care o consumă ei. 

Aceasta are caracteristici senzoriale specifice o textură și un gust mai intense decât carnea de vită convențională, o culoare mai intensă, este mai ușor digerabilă și mult mai nutritivă.

„De asemenea, organizăm și zilele crescătorilor, în care sunt invitate alte familii și tineri care se ocupă cu zootehnia pentru a vizita ferma”.

  • Citește despre ->
  • RALF

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

RALF 7: Cei mai buni fermieri europeni vin la București, pe 25 și 26 mai

„Agri Cultura” este tema celei de-a 7-a ediții RALF...

Valentin Popa, Agronat Food: Avem cea mai mare fermă de ciuperci Pleurotus bio din România

Valentin Popa cultivă ciuperci Pleurotus în județul Vâlcea și a participat în calitate de speaker în cadrul RALF 2022 –...

Vlăduț Peica: În urmă cu 6 ani în fermă lucrau 6 oameni și se produceau 2.000 litri de lapte, acum lucrează 7 roboți și...

Vlăduț Peica este admnistratorul Fermei Peica și a participat în calitate de speaker în cadrul RALF 2022 – Romanian...

Radu Niculescu: MerryBerry deține cea mai modernă linie de sortare și ambalare afine din România

Radu Niculescu este Sales Director în cadrul MerryBerry și a participat în calitate de speaker în cadrul RALF 2022 –...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole