luni, 26 septembrie, 2022
14.8 C
București

-

HomepageAdvertorialeSoluția de semănat de până la 19 km/h de la Kinze, curând...

Soluția de semănat de până la 19 km/h de la Kinze, curând disponibilă în Europa

Kinze Manufacturing a dezvoltat un nou contor de mare viteză și un tub de semănare pentru a oferi fermierilor de culturi prășitoare o plasare exactă a semințelor la viteze de până la 19 kilometri pe oră.

Noua tehnologie de plantare, numită True Speed​​™, este planificată a fi lansată pe piețele europene în 2022.

„Suntem o companie care prețuiește tehnologia și simplitatea. Sunt foarte mândră de această soluție Kinze de semănat de viteză mare, care asigură o precizie sporită. În calitate de fermier, știu că acest produs va oferi clienților noștri mai multă flexibilitate și productivitate în timpul sezonului de semănat”, a spus Susanne Veatch, președintele Kinze.

Noul sistem Kinze folosește un contor electric și un tub pentru semințe care funcționează cu precizie la viteze de plantare de la 5 la 19 km/h, permițând fermierilor să „semene la viteza lor” fără a compromite precizia sau distanța de semănat.

Rezultatul este distanțarea precisă a semințelor la diferite viteze, indiferent de forma și dimensiunile semințelor. Atunci când este asociată cu tehnologia activă a forței Kinze, True Depth ™, care oferă un răspuns instant al unității de rând la condițiile de câmp, contactul continuu cu solul poate fi menținut de o precizie constantă la toate vitezele.

Aceasta permite fermierilor care au condiții de sol corespunzătoare, să crească numărul de hectare semanate într-o zi de lucru.

Proiectarea sistemului permite, de asemenea, o întreținere ușoară, economisind timp și bani fermierilor.

Noua tehnologie a fost testată cu succes în această primăvară în România. Semănătoarea Kinze 4805 cu tehnologiile True Speed​​™ și True Depth™ la bord, a semănat aproximativ 600 ha de teren din România.

„Suntem încântați de modul în care a funcționat această tehnologie pe loturile de testare. În luna aprilie fiind testată în câmp a asigurat semănatul cu precizie extrem de mare de peste 99% la viteză mare pe câmpurile din România. Această tehnologie va permite fermierilor să semene, într-un timp foarte strâns, cu precizia exclusivă Kinze, ce va genera venituri și profit suplimentar pentru fermierii europeni” a declarat Brian A. McKown, vicepreședinte executiv și director operațional Kinze Manufacturing și director al Kinze Europe.

DESPRE KINZE MANUFACTURING

Fondată acum 55 de ani pe premisa inovației, Kinze Manufacturing, Inc., își comercializează echipamentele de semănat și remorcile de cereale la nivel global și este cunoscută pentru o serie de „prime inovative” în industrie.

Kinze funcționează cu valori fundamentale de integritate, orientare spre client, excelență, inovație și respect reciproc. Kinze Manufacturing este liderul tehnologic recunoscut și inovatorul a semănatorilor pentru producția de culturi de câmp, remorci cu șnec de distribuire a cerealelor, echipamente de prelucrare rapidă și oferte tehnologice.

Angajații Kinze își petrec nopțile și sfârșiturile de săptămână în ferme, punând femrierii într-o poziție unică de a fi atât producători, cât și clienți ai semănătorilor și a remorcilor de cereale pe care le construiesc.

Dealer Oficial pentru echipamentele de producție Kinze Manufacturing în România este compania K-PLANTER SRL. Adresă: Carcea, Solizului 13, Craiova, Dolj 207206.

Pentru detalii accesați:

K-Planter
K-Planterhttps://www.kplanter.com
Dealer Oficial pentru echipamentele de producție Kinze Manufacturing în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandate

Tratamente la zmeur și mur. Măsuri de protecție

Activitățile de protecție a zmeurului și murului împotriva bolilor...

Îngrijirea viței de vie în primul an de la plantare

În primul an de la plantarea viței de vie sunt efectuate următoarele operațiuni: Instalarea tutorilor viței de vie Este de dorit,...

Cea mai tare licitație la ADS din istorie. „Granzii” agriculturii românești se bat cu fonduri din afară

Urmează o săptămână de foc la Agenția Domeniilor Statului cu cele mai disputate licitații desfășurate vreodată. Circa 3.000 hectare...

Musca cepei – daune, metode de prevenire și combatere

Musca cepei (Delia antiqua) este un dăunător periculos, ce produce pagube în culturile de ceapă, usturoi, praz şi alte...
‹ adv ›

Comentarii recente

Top Recomandate