9.3 C
București
vineri, 26 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleBrăila: Un camion încărcat cu cereale s-a răsturnat la ieşire de pe...

Brăila: Un camion încărcat cu cereale s-a răsturnat la ieşire de pe Podul peste Dunăre

Un camion încărcat cu cereale s-a răsturnat, joi, în sensul giratoriu de pe DN 2S, la ieşire de pe Podul peste Dunăre, accident în urma căruia şoferul, în vârstă de 30 de ani, a fost grav rănit.

„La data de 26 octombrie a.c., la ora 19:45, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că, în sensul giratoriu de pe DN 2S, a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un tânăr de 30 de ani, din judeţul Tulcea, în timp ce conducea un TIR încărcat cu cereale, pe DN2S, în sensul giratoriu de la km 2, ar fi pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat pe partea stângă. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a şoferului, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, potrivit IPJ Brăila.

Şoferul este grav rănit, motiv pentru care nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate mostre biologice la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Cum îngrijim closca pe ouă pentru a obține pui sănătoși

Primăvara este anotimpul când, cel mai frecvent, găina se...
‹ adv ›

Suprafeţele eligibile pentru schemele de plată gestionate de APIA

În vederea accesării sprijinului în conformitate cu reglementările în vigoare vă prezentăm o sinteză a aspectelor privind normele (condiţiile,...

CE: Comerţul agroalimentar al UE a început în forţă anul 2024 

Comerţul agroalimentar al UE a înregistrat o evoluţie pozitivă în luna ianuarie 2024, când excedentul comercial a ajuns la...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole