‹ adv ›
miercuri, 29 martie, 2023
0.8 C
București

-

HomepageAdvertorialeClimate FieldView™ și CLAAS TELEMATICS pot fi acum conectate prin API-ul CLAAS

Climate FieldView™ și CLAAS TELEMATICS pot fi acum conectate prin API-ul CLAAS

Climate FieldView™, produsul emblematic al The Climate Corporation (ramura de agricultură digitală a companiei Bayer) și CLAAS TELEMATICS pot fi acum conectate prin API-ul CLAAS (interfața de programare a aplicației) pentru a permite un schimb ușor de date pentru documentația specifică câmpului, locației și pentru controlul ratei de aplicare a produselor.

Fluxurile de date fiabile sunt esențiale pentru agricultura de precizie. Fertilizarea, utilizarea produselor de protecție a plantelor și strategiile de semănat de succes depind de accesul la informații exacte despre producțiile din anii precedenți și diferențele de producție specifice locației.

„Pentru a ne asigura că aceste informații vitale sunt furnizate fără probleme și sunt oricând la dispoziția fermierilor, platforma FieldView și portalul CLAAS TELEMATICS pot fi acum conectate prin intermediul API-ului CLAAS – oferind acces la noi posibilități de cunoaștere a datelor și asigurând un transfer continuu de informații de la CLAAS TELEMATICS la FieldView”.

Prezentare generală a interfeței de programare (API) în acțiune

Opțiunea de completare a documentației automate din CLAAS TELEMATICS facilitează documentarea specifică câmpului și locației, în mod independent de șofer – făcând posibilă obținerea unei imagini de ansamblu complete a fiecărui câmp lucrat, luând în considerare toți parametrii înregistrați. Și, pe lângă datele despre utilaj și cifrele de consum, pot fi, de asemenea, documentate datele despre producție și măsurătorile de la senzorii NIR, de exemplu. Când un fermier sau un antreprenor își conectează contul CLAAS TELEMATICS la contul FieldView prin intermediul API-ului CLAAS, valorile cu privire la recoltă documentate din sistemul TELEMATICS sunt recuperate și trimise în căsuța de e-mail a utilizatorului FieldView ca propuneri de încărcare. De acolo, clientul poate selecta fișierele pe care ar dori să le sincronizeze cu contul lui FieldView și poate procesa în continuare documentația completă referitoare la câmp în FieldView.

Cu această conectivitate, valorile și hărțile de producție de la o combină CLAAS pot fi utilizate în FieldView pentru a genera prescripții de semănat specifice locației sau hărți de fertilizat pentru sezonul următor – ajutând fermierii să își sporească profitabilitatea, să gestioneze activ riscul și să economisească timp valoros prin colectarea datelor și efectuarea analizei într-un singur loc. 

Fiecare client își conectează cele două conturi. Informațiile agronomice sunt schimbate numai între conturile FieldView și clienții CLAAS TELEMATICS care au ales să permită această ofertă. Fermierii sau contractanții pot revoca în mod independent conexiunea din portalul CLAAS TELEMATICS sau FieldView în orice moment și pot dezactiva schimbul de date. 

Despre CLAAS

CLAAS (www.claas-group.com) este o afacere de familie fondată în 1913 și este unul dintre cei mai mari producători mondiali de mașini agricole. Compania, cu sediul central în Harsewinkel, Westfalia, este liderul pieței europene pentru combine agricole. CLAAS este liderul pieței globale pentru un alt grup mare de produse: combine de recoltat furaje autopropulsate. CLAAS deține, de asemenea, locurile de top în tehnologia agricolă globală cu tractoarele sale, precum și cu presele sale agricole și mașinile de recoltat furaje. Tehnologia informației agricole de ultimă oră face, de asemenea, parte din gama sa de produse. CLAAS are peste 11.400 de angajați în întreaga lume și în 2020 a generat o cifră de afaceri de 4,04 miliarde de euro.

CLAAS TELEMATICS este montat standard pe multe tractoare și combine de recoltat furaje CLAAS pentru a prelua și înregistra în mod continuu datele de lucru, urmărire și recoltare de la utilajele conectate. Toate datele sunt transmise prin rețeaua de telefonie mobilă de la utilaje la server, unde sunt procesate și stocate. Modulul suplimentar „documentație automată” atribuie automat datele înregistrate câmpurilor care au fost prelucrate. Datele pot fi accesate și evaluate online în timp real sau retrospectiv prin intermediul site-ului TELEMATICS utilizând computerul, laptopul sau smartphone-ul fermei sau exportându-le în orice program comun de gestionare a fermei. Toți utilizatorii TELEMATICS dețin controlul deplin asupra datelor lor cu privire la fermă, deoarece utilajul și datele agronomice sunt înregistrate și stocate numai după ce clientul și-a dat consimțământul.

Despre Bayer

Bayer este o companie globală cu competenţe-cheie în domeniul știinţelor vieţii, respectiv sănătate şi agricultură. Produsele şi serviciile oferite sunt special concepute pentru a fi în beneficiul oamenilor, contribuind la depăşirea provocărilor uriaşe pe care le presupune o populaţie globală în creştere şi în curs de îmbătrânire. Bayer se angajează să stimuleze dezvoltarea durabilă și să genereze un impact pozitiv în domeniile în care activează. Totodată, Grupul își propune să îşi îmbunătățească profitabilitatea şi să creeze valoare prin inovaţie şi dezvoltare. Brandul Bayer este un etalon de încredere, autenticitate și calitate, în întreaga lume. În anul fiscal 2020, Grupul avea aproximativ 100,000 de angajaţi și a înregistrat vânzări de 41,4 de miliarde euro. Cheltuielile în domeniul cercetării şi dezvoltării au ajuns până la la 4,9 miliarde de euro.

Climate FieldView este o platformă digitală globală, lideră în industrie. Prin suita sa de instrumente de vizualizare și analiză a datelor ușor de utilizat, fermierii au o singură platformă pentru a uni datele din fiecare echipament de precizie și a accesa aceste informații de oriunde cu un smartphone, tabletă sau computer.

Bayer
Bayerhttps://cropscience.bayer.ro
Divizia CropScience a companiei Bayer face parte dintre liderii mondiali în domeniul inputurilor agricole.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Mihai Aniței preia funcția de director general al Combinatului de Îngrășăminte Chimice Năvodari

Combinatul de Îngrășăminte Chimice (CICh) Năvodari, singurul producător român de fertilizanţi şi biostimulatori profesionali, l-a numit în funcția de...

Insecuritatea apei – una dintre cele mai mari amenințări pentru fermieri

Apa este o resursă vitală de viață și este esențială pentru creșterea și întreținerea tuturor organismelor vii. Pentru agricultori,...

Variant Irrigation lansează prima fabrică din România pentru producția echipamentelor de irigare

Unul dintre cei mai mari producători de sisteme de irigare din Europa de Est, Variant Irrigation, inaugurează prima fabrică...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole