15.5 C
București
miercuri, 25 septembrie, 2024

-

HomepageAdvBayer își consolidează platforma agronomică digitală FieldView™ printr-un acord cu Grupul Kverneland

Bayer își consolidează platforma agronomică digitală FieldView™ printr-un acord cu Grupul Kverneland

Bayer a anunțat o îmbunătățire semnificativă a platformei sale agronomice digitale, FieldView™, prin intermediul unui nou acord cu Grupul Kverneland.

Această colaborare va echipa plantatoarele, semănătorile, mașinile de împrăștiat îngrășăminte și pulverizatoarele de câmp ale Grupului Kverneland cu kitul hardware „FieldView Ready”, care permite integrarea perfectă cu platforma FieldView™.

La achiziționarea unui nou utilaj ISOBUS de la reprezentanța preferată din cadrul Grupului Kverneland, fermierii vor avea opțiunea de a adăuga kitul „FieldView Ready” la configurația utilajului.

În acest fel, aceștia vor avea acces la hardware-ul necesar pentru a-și conecta automat noile echipamente de la Grupul Kverneland la platforma FieldView™ și pentru a se bucura de colectarea, analiza și raportarea continuă a datelor în contul lor FieldView™ Plus.

Bayer a dezvoltat FieldView™ ca platformă dedicată pentru informații și recomandări agronomice, în timp ce Grupul Kverneland contribuie cu o experiență vastă în domeniul instrumentelor agricole inteligente și de precizie.

Integrarea echipamentelor Grupului Kverneland cu FieldView™ va permite o plantare, însămânțare, fertilizare și pulverizare mai precise, ceea ce va duce în cele din urmă la creșterea eficienței și productivității în cadrul fermei.

Acest acord subliniază angajamentul Bayer de a promova agricultura digitală și de a le oferi fermierilor instrumente de ultimă generație pentru a-și optimiza operațiunile.

Avantajele principale pentru agricultori provin din digitalizarea operațiunilor lor agricole, ceea ce duce la îmbunătățiri în gestionarea fermei și a culturilor.

În plus, alte beneficii includ fiabilitatea operațională sporită și un sentiment de siguranță atunci când se utilizează soluții avansate din punct de vedere tehnologic. Acordul va fi implementat inițial cu distribuitorii Grupului Kverneland din România, Ucraina și Africa de Sud.

„Suntem încântați de această colaborare cu Grupul Kverneland, deoarece reprezintă un pas înainte semnificativ în misiunea noastră de a le oferi fermierilor soluții inovatoare și digitale care să le sporească productivitatea și durabilitatea”, a afirmat Paul Serin-Moulin, Manager de parteneriate digitale la Bayer.

„Integrarea FieldView™ cu echipamentele agricole avansate ale Kverneland le va oferi utilizatorilor noștri informații și un control de neegalat asupra operațiunilor lor agricole.”

Bayer
Bayerhttps://cropscience.bayer.ro
Divizia CropScience a companiei Bayer face parte dintre liderii mondiali în domeniul inputurilor agricole.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Casa Verde Fotovoltaice pentru persoane fizice demarează pe 27 septembrie

Sesiunea 2024 de finanţare pentru înscrierea solicitanţilor persoane fizice...

Exporturile de cereale ale Ucrainei au crescut cu 53,9%, depășind 9,4 mln de tone

Până la data de 23 septembrie, în anul de comercializare 2024/25, Ucraina a exportat 9 milioane 437 de mii...

AgroMeteo: Precipitațiile îngreunează lucrările agricole și recoltarea florii-soarelui în estul țării

Cantităţile de precipitaţii înregistrate în ultimele zile în estul ţării vor îngreuna realizarea lucrărilor agricole specifice acestei perioade, iar...

Agroland Agribusiness atribuie cu titlu gratuit peste 40.000 de acţiuni unor salariaţi

Agroland Agribusiness va atribui acţiuni, cu titlu gratuit, angajaţilor care şi-au exercitat opţiunile ce le-au fost acordate în anul...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole