17 C
București
luni, 16 septembrie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleSecretarul de stat Adrian Pintea participă la Consiliul AgriFish

Secretarul de stat Adrian Pintea participă la Consiliul AgriFish

Secretarul de stat Adrian Pintea participă astăzi, 15 iulie 2024, la Consiliul Agricultură și Pescuit, care se desfășoară la Bruxelles.

În deschiderea ședinței, președinția ungară își va prezenta programul său de lucru, precum și principalele priorități în domeniul agriculturii și pescuitului pentru semestrul următor.

Pe baza informațiilor furnizate de Comisia Europeană, miniștrii agriculturii vor discuta aspecte legate de comerț în domeniul agriculturii, un subiect recurent pe ordinea de zi a Consiliului.

‹ adv ›

Totodată, Consiliul va purta o discuție specifică privind modalități de îmbunătățire a viabilității pe termen lung a zonelor rurale, cu accent pe reînnoirea generațiilor și pe aspecte demografice.

La rubrica „Diverse” de pe ordinea de zi, președinția ungară va oferi Consiliului informații cu privire la rezultatele Forumului de politici BIOEAST privind promovarea cercetării și inovării în Europa Centrală și de Est, desfășurat la Bruxelles, în data de 4 iulie 2024.

Citește mai multe știri agricole accesând acest link.

  • Citește despre ->
  • MADR
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

MADR acordă avansuri de până la 85% din fonduri europene pentru fermieri în 2024

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale va acorda şi în...
‹ adv ›

Viorel Morărescu: Creștere semnificativă în agricultura ecologică în România

Ambasadorul României pentru Agricultură Ecologică, Viorel Morărescu, director în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), susţine că există...

Ministrul Barbu anunță un nou program de susținere pentru 60 de ferme

Ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Florin-Ionuț Barbu, a efectuat astăzi, 6 septembrie 2024, o vizită de lucru la mai...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole