17.6 C
București
luni, 13 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleAgroMeteo: Cod portocaliu de vânt puternic în judeţul Cluj și Cod galben...

AgroMeteo: Cod portocaliu de vânt puternic în judeţul Cluj și Cod galben în Braşov şi Sibiu

Meteorologii au emis, vineri dimineaţa, o avertizare Cod portocaliu de vânt puternic ce vizează zona montană a judeţului Cluj şi o atenţionare Cod galben de fenomene similare valabilă în localităţi din judeţele Braşov şi Sibiu.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 13:00, în zona de munte a judeţului Cluj, la peste 1.800 de metri, se vor semnala intensificări puternice ale vântului care vor depăşi la rafală 120 km/h.

De asemenea, în judeţul Braşov, respectiv în localităţile: Braşov, Zărneşti, Codlea, Râşnov, Bran, Ghimbav, Bod, Vulcan, Hălchiu, Cristian, Sânpetru, şi în judeţul Sibiu, în Cisnădie, Avrig, Tălmaciu, Şelimbăr, Roşia, Racoviţa, Turnu Roşu, Sadu şi Boiţa, până la ora 15:00, se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăşi la rafală 55 -.65 km/h.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM. 

Vezi prognoza meteo în câmp pe Agmeteo.ro.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

AgroMeteo: Ritmurile de vegetaţie ale culturilor agricole vor evolua normal în aproape toată ţara

Seceta pedologică moderată şi puternică în cultura grâului de...
‹ adv ›

AgroMeteo: Secetă pedologică în cultura grâului de toamnă pe suprafeţe extinse

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza agrometeorologică pentru perioada 10 - 16 mai. Seceta pedologică moderată şi...

AgroMeteo: Seceta pedologică se menţine pe suprafeţe agricole extinse din Moldova, Dobrogea şi Oltenia

Secetă pedologică moderată şi puternică se înregistrează în cultura grâului de toamnă pe suprafeţe extinse din Moldova, Dobrogea şi...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole