19.5 C
București
marți, 14 mai, 2024

-

HomepageAdvAgreena anunță Avanpremiera Campaniei 2024 la Târgul Agricol FarmConect

Agreena anunță Avanpremiera Campaniei 2024 la Târgul Agricol FarmConect

Agreena, compania ce are ca obiectiv stocarea progresivă a carbonului în sol și amplificarea capitalului natural pentru a finanța tranziția către agricultura regenerativă, invită fermierii la evenimentul „Avanpremiera Campaniei Agreena 2024” pentru a discuta despre retrospectiva proiectelor derulate în anul 2023 și planurile pentru anul 2024.

Evenimentul va avea loc la Cortul de Conferințe, în cadrul Târgului Agricol FarmConect, organizat de FAPPR, în data de 31 august, începând cu ora 17:30.

Târgul se va desfășura lângă parcul industrial IMM Slobozia, pe drumul spre Brăila. În cadrul acestuia va participa Mihaela-Monica Vasile – Market Lead Agreena România, alături de fermieri și partenerii IPSO Agricultură și FAPPR.

În cadrul evenimentului vor avea loc discuții despre retrospectiva activităților desfășurate de Agreena în 2023, precum suprafața totală acoperită la nivel european, acțiunea de plată anticipată, ce presupune agricultura carbonului, cu un exemplu concret de fermier din România activ în acest segment, cât și dezvăluirea planurilor pentru 2024.

Agreena
Agreenahttps://agreena.com/ro/
Agreena amplifică puterea eliminării carbonului din sol și capitalul natural pentru a finanța tranziția către agricultura regenerativă.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Maria Cîrjă: Tehnologiile precum CRISPR-Cas sunt esențiale în adaptarea și diminuarea schimbărilor climatice

Fermierii ar trebui să aibă acces la inovații revoluționare,...

Photon Energy a împrumutat 15 mln de euro de la BERD pentru construcţia unor parcuri fotovoltaice în România

Grupul olandez Photon Energy N.V. a anunţat marţi semnarea unui acord de împrumut securizat, în valoare de până la...

Producătorii de mușcate din România își pot crește afacerea cu materiale gratuite de marketing

Producătorii români de mușcate sunt sprijiniți de UE și de producătorii din Vestul Europei printr-o campanie de marketing numită...

AgriPlanta 2024: Acces gratuit și prioritizat pentru înscrierile online

Mai sunt câteva zile până când DLG Intermarketing va deschide porțile pentru AgriPlanta-RomAgroTec 2024, cel mai mare și mai...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole