9.5 C
București
joi, 17 octombrie, 2024

-

HomepageAdvNetafim anunță un parteneriat strategic cu Phytech LTD

Netafim anunță un parteneriat strategic cu Phytech LTD

Netafim (grupul de afaceri Orbia Advance Corporation’s S.A.B. de C.V. (BMV: ORBIA*) din domeniul agriculturii de precizie), anunță un parteneriat strategic cu Phytech LTD, o companie inovatoare din domeniul tehnologiei agricole, cunoscută pentru recomandările sale de irigare.

Orbia Netafim este lider mondial în domeniul irigațiilor, oferind soluții personalizate de agricultură de precizie care ajută milioane de fermieri din 110 țări „să producă mai mult cu mai puțin™”.

Ce aduce parteneriatul Netafim-Phytech

Phytech a dezvoltat o platformă mobilă simplificată, bazată pe alerte, care combină algoritmi predictivi și instrumente de analiză a datelor, integrând în mod continuu date despre sănătatea culturilor și mediul înconjurător, transformate în recomandări în timp real.

Prin oferirea unei vizibilități clare asupra nivelului rezervorului, pompelor, filtrelor și bazinelor, capabilitățile de monitorizare hidraulică ale Phytech permit detectarea în timp real a problemelor și întreținerea predictivă a sistemului de irigare al fermierilor, oferind astfel un răspuns rapid la orice problemă.

Fără „ochi” în teren, fermierii depind de verificările manuale ale funcțiilor cheie sau de detectarea problemei doar după ce daunele au avut loc.

Parteneriatul va valorifica vasta rețea de distribuție și servicii a Orbia Netafim, oferind feedback în timp real asupra operațiunilor de irigare din câmp și recomandări bazate pe date pentru clienții comuni.

Tehnologia Phytech va fi integrată în GrowSphere™, sistemul complet de operare pentru irigații al Orbia Netafim, oferind ambelor grupuri de clienți o vizibilitate mai profundă asupra mediului lor de irigare pentru o monitorizare mai rapidă și mai precisă.

Noul parteneriat creează sinergie prin utilizarea completă a capacităților avansate de control și automatizare ale GrowSphere, permițând clienților să beneficieze de soluții de irigare mai precise și mai receptive, adaptate nevoilor specifice ale culturilor lor. Acestea pot include detectarea risipei de apă, a risipei de îngrășăminte sau a presiunii scăzute, toate acestea cauzând defecțiuni ale sistemului și costuri suplimentare.

GrowSphere a adus beneficii semnificative fermierilor pentru o multitudine de culturi și în diverse tipografii pe parcursul ultimului an. GrowSphere sporește valoarea pe hectar, îmbunătățind eficiența operațională și oferind o implementare fiabilă pentru fermieri în toate etapele irigațiilor și fertirigării.

Ofer Oveed, SVP Tehnologie și Culturile, Orbia Precision Agriculture (Netafim):

„După ce am colaborat strâns cu Phytech de-a lungul anilor, am observat impactul impresionant al tehnologiei lor asupra fermierilor din întreaga lume și suntem încântați să începem acest parteneriat”.

„Prin integrarea tehnologiei Phytech cu sistemul nostru de operare GrowSphere, ne vom îmbunătăți portofoliul tehnologic, oferind un suport mai bun și o vizibilitate mai mare pentru fermierii noștri. Această colaborare este în concordanță cu angajamentul nostru de a avansa irigarea de precizie și de a oferi soluții superioare clienților noștri.”

Oren Kind, CEO-ul Phytech:

„Succesul inițial al tehnologiei noastre a fost determinat de capacitatea sa de a aborda provocările esențiale cu care se confruntă fermierii, inclusiv oferirea unui sprijin valoros în deciziile agronomice și monitorizarea în timp real a sistemelor lor hidraulice.

Prin parteneriatul cu Netafim, un lider global în irigarea de precizie, suntem pregătiți să extindem raza de acțiune a tehnologiei noastre la nivel mondial. Acest parteneriat marchează un punct important pentru compania noastră și va ajuta fermierii să inițieze o transformare digitală esențială către practici agricole mai sustenabile și mai eficiente”.

Adv
Adv
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Producătorii agricoli vor putea să beneficieze de cofinanţare de la Guvern pentru achiziţia de utilaje agricole

Producătorii agricoli autorizaţi vor putea să beneficieze de fonduri...

Protejarea viilor împotriva schimbărilor climatice și îmbunătățirea calității vinului – soluția Arrigoni

Agrotextilele Arrigoni, testate cu succes la crama Azienda Agricola G. Milazzo în colaborare cu Consiliul Național de Cercetare al...

APIA demarează Campania de plăți în avans 2024: 35,5 mln de euro pentru 50.137 fermieri

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că în prima zi de debut a Campaniei de plăți...

Purcari Wineries Group mizează pe venituri de 580-630 mln de lei și o dublare a profitului până în 2027

Purcari Wineries Group planifică să genereze venituri de 580-630 milioane de lei românești în 2027, până la aniversarea a...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole