14.6 C
București
marți, 14 mai, 2024

-

HomepageAdvNetafim - acord strategic cu E20 Investment, o entitate renumită din Emiratele...

Netafim – acord strategic cu E20 Investment, o entitate renumită din Emiratele Arabe Unite

Netafim, lider în domeniul agriculturii de precizie și parte a grupului Orbia, a încheiat recent un memorandum de înțelegere cu E20 Investment, o entitate renumită din Emiratele Arabe Unite.

Scopul acestui acord este de a dezvolta tehnologii agricole durabile și de a îmbunătăți tehnicile de irigație pentru a face față provocărilor crescânde legate de securitatea alimentară atât în UAE, cât și la nivel internațional.

CEO-ul E20 Investment, Sultan Al Jaberi, a comentat entuziasmat această colaborare, spunând:

„Această înțelegere marchează un pas major în dotarea fermierilor cu metode agricole eco-friendly, crescând în același timp randamentele și eficiența recoltelor.”

De cealaltă parte, Elad Levi, vicepreședinte senior al APAC la Orbia Precision Agriculture, a subliniat:
„Această colaborare va amplifica prezența noastră în regiune și va stimula creșterea tehnicilor agricole durabile în Orientul Mijlociu și Africa de Nord.”

Colaborarea dintre cele două entități va pune în valoare expertiza distinctă a Orbia Netafim și a filialei E20 Investment, Agritek, un actor major în domeniul dezvoltării proiectelor agricole.

Unul dintre principalele puncte de concentrare ale acestei colaborări este combaterea avansării rapide a deșertificării la nivel mondial. Aceasta va fi realizată prin utilizarea eficientă a irigației de precizie, integrând resurse digitale în proiectele agricole și de amenajare a teritoriului și promovând inițiative adaptate acestor obiective.

Pe lângă acestea, parteneriatul are în plan explorarea de oportunități în Orientul Mijlociu, Africa de Nord și Asia, în vederea abordării problemelor de securitate alimentară.

Acest parteneriat strategic își propune să aducă o schimbare semnificativă în practicile agricole globale, punând accentul pe durabilitate și securitatea alimentară.

Adv
Adv
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Photon Energy a împrumutat 15 mln de euro de la BERD pentru construcţia unor parcuri fotovoltaice în România

Grupul olandez Photon Energy N.V. a anunţat marţi semnarea...

Producătorii de mușcate din România își pot crește afacerea cu materiale gratuite de marketing

Producătorii români de mușcate sunt sprijiniți de UE și de producătorii din Vestul Europei printr-o campanie de marketing numită...

AgriPlanta 2024: Acces gratuit și prioritizat pentru înscrierile online

Mai sunt câteva zile până când DLG Intermarketing va deschide porțile pentru AgriPlanta-RomAgroTec 2024, cel mai mare și mai...

Apofruit – cooperativa din Italia cu 2700 de membri, anunță planurile de investiții în inovație varietală

Apofruit, o importantă cooperativă din Italia cu peste 2.700 de membri, a prezentat realizările și planurile sale strategice în...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole