28.1 C
București
vineri, 31 mai, 2024

-

HomepageAdvNetafim - acord strategic cu E20 Investment, o entitate renumită din Emiratele...

Netafim – acord strategic cu E20 Investment, o entitate renumită din Emiratele Arabe Unite

Netafim, lider în domeniul agriculturii de precizie și parte a grupului Orbia, a încheiat recent un memorandum de înțelegere cu E20 Investment, o entitate renumită din Emiratele Arabe Unite.

Scopul acestui acord este de a dezvolta tehnologii agricole durabile și de a îmbunătăți tehnicile de irigație pentru a face față provocărilor crescânde legate de securitatea alimentară atât în UAE, cât și la nivel internațional.

CEO-ul E20 Investment, Sultan Al Jaberi, a comentat entuziasmat această colaborare, spunând:

„Această înțelegere marchează un pas major în dotarea fermierilor cu metode agricole eco-friendly, crescând în același timp randamentele și eficiența recoltelor.”

De cealaltă parte, Elad Levi, vicepreședinte senior al APAC la Orbia Precision Agriculture, a subliniat:
„Această colaborare va amplifica prezența noastră în regiune și va stimula creșterea tehnicilor agricole durabile în Orientul Mijlociu și Africa de Nord.”

Colaborarea dintre cele două entități va pune în valoare expertiza distinctă a Orbia Netafim și a filialei E20 Investment, Agritek, un actor major în domeniul dezvoltării proiectelor agricole.

Unul dintre principalele puncte de concentrare ale acestei colaborări este combaterea avansării rapide a deșertificării la nivel mondial. Aceasta va fi realizată prin utilizarea eficientă a irigației de precizie, integrând resurse digitale în proiectele agricole și de amenajare a teritoriului și promovând inițiative adaptate acestor obiective.

Pe lângă acestea, parteneriatul are în plan explorarea de oportunități în Orientul Mijlociu, Africa de Nord și Asia, în vederea abordării problemelor de securitate alimentară.

Acest parteneriat strategic își propune să aducă o schimbare semnificativă în practicile agricole globale, punând accentul pe durabilitate și securitatea alimentară.

Adv
Adv
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Cum s-a dezvoltat piața asigurărilor agricole în Austria, țara unde 85% din culturi sunt asigurate

Piața asigurărilor agricole a evoluat semnificativ în întreaga lume,...

Patria Credit IFN a înregistrat în 2023 un profit net de 8,54 mln de lei, în creştere cu 44%

Patria Credit IFN SA, instituţie financiară nebancară parte a Patria Bank Group, a înregistrat în 2023 un profit net...

ADAMA publică Raportul ESG 2023: Lansări importante de produse inovatoare și sustenabile și reducerea amprentei de carbon cu 14%

ADAMA Ltd., lider global în industria de produse pentru protecția plantelor, a publicat raportul de sustenabilitate pentru anul 2023....

Alexandra Caminschi, Advice&Consulting: Asigurăm tot spectrul de soluții pentru obținerea fructelor de calitate superioară

În fața provocărilor crescânde din sectorul horticol, Advice&Consulting vine an de an cu noi soluții, consultanță și tehnologie de...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole