17.9 C
București
duminică, 8 septembrie, 2024

-

HomepageAdv7 avantaje Black Humi Max – îngrășământ cu acid humic și fulvic...

7 avantaje Black Humi Max – îngrășământ cu acid humic și fulvic pentru un sol și culturi sănătoase

Dorința oamenilor de știință de a îmbunătăți agricultura în secolele al XVIII-lea și al XIX-lea a fost impulsul din spatele efortului de a înțelege chimia acidului humic.

Nu a lipsit efortul de cercetare, cu aproximativ 10.000 de rapoarte în literatura științifică. Când tehnologia adecvată pentru studiul acizilor humici a devenit disponibilă după al Doilea Război Mondial, aceasta a rămas neschimbată până în zilele noastre.

Materia primă principală pe care v-o recomandăm, Black Humi Max, este pulberea brută de acid humic și fulvic îmbogățit cu potasiu și multe alte microelemente necesare culturilor agricole.

Iată care sunt beneficiile acestui produs natural, ce transformă de ani de zile modul în care trebuie să abordăm agricultura:

Black Humi Max – îmbunătățirea structurii solului

Black Humi Max, derivat din îngrășământul de potasiu cu acid humic, joacă un rol vital în agricultură prin îmbunătățirea structurii solului. Ajută la o aerare îmbunătățită și la penetrarea rădăcinilor.

Acest lucru are ca rezultat o mai bună infiltrare a apei și reduce riscurile de eroziune ale solului. 

Stimularea creșterii plantelor

Black Humi Max joacă un rol crucial în stimularea dezvoltării rădăcinilor și în creșterea generală a plantelor. Oferind nutrienți esențiali și promovând absorbția de nutrienți, crește capacitatea plantei de a absorbi elementele vitale din sol.

Acest lucru are ca rezultat sisteme radiculare mai puternice și plante mai sănătoase, ce sunt mai rezistente la boli. 

Creșterea absorbției de nutrienți

Unul dintre beneficiile semnificative ale utilizării Black Humi Max este capacitatea sa de a îmbunătăți absorbția de nutrienți de către plante. Funcționează prin chelarea nutrienților esențiali din sol, făcându-i mai disponibili pentru absorbția plantelor. 

Aplicarea acestui produs joacă un rol important pentru descompunerea materiei organice în nutrienți, ce sunt ușor absorbiți de plante.

Ca urmare, activitatea microbiană globală din sol crește, creând un mediu mai sănătos pentru creșterea plantelor. 

black humi max acid humic

Reducerea infecțiilor cu agenți patogeni

Unul dintre beneficiile cheie ale utilizării Black Humi Max în agricultură este capacitatea sa de a reduce incidența infecțiilor fungice și bacteriene.

Prin crearea unei bariere de protecție pe suprafețele plantelor, acest compus acționează ca un scut împotriva microorganismelor dăunătoare, împiedicându-le să provoace boli. 

Prezența sa în sol poate inhiba creșterea și răspândirea agenților patogeni cauzatori de boli, minimizând astfel riscul de infecții în culturi. 

Metabolismul și fotosinteza

Black Humi Max stimulează semnificativ metabolismul plantelor, ajutând la descompunerea și sinteza compușilor esențiali, ceea ce duce la creșterea producției de energie prin fotosinteză. Acest lucru are ca rezultat o mai bună creștere, înflorire și fructificare a culturilor.

Black Humi Max – reducerea efectelor salinității

În regiunile în care salinitatea solului este o preocupare, aplicarea Black Humi Max poate ajuta la atenuarea efectelor acestuia.

Îmbunătățind soluția salină a solului, reduce impactul concentrațiilor mari de sare asupra rădăcinilor plantelor.

Aplicarea acestui produs scade nivelul de stres al plantelor și oferă o toleranță ridicată la salinitate, conducând în cele din urmă la randamente mai bune ale culturilor.

Black Humi Max – relații sinergice cu îngrășămintele minerale

Utilizarea Black Humi Max în agricultura convențională stimulează creșterea eficienței îngrășămintelor minerale, creează un efect sinergic și maximizează absorbția nutrienților de către plante.

Acest lucru duce la o creștere și o dezvoltare îmbunătățită. 

Rezultate Black Humi Max

black humi max

Testele din câmp au indicat o creștere de peste 13,7%- 15,2% a producției față de martor la următoarele culturi agricole: grâu, porumb, floarea soarelui, rapiță, soia și un randament foarte crescut de 17,5%-18,2% față de martor la cartof și sfecla de zahăr.

Black Humi Max a devenit cunoscut și utilizat cu succes în fermele agricole din România datorită costurilor reduse și al aplicării ușoare! Pentru detalii, accesați marsi.ro.

Adv
Adv
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

4 COMENTARII

  1. Am folosit Black Humi Max la porumb. După 6 zile de la aplicare, plantele aveau rădăcini de aproape jumătate de metru, iar cele netratate undeva în jur de 15 cm. Chiar sunt f mulțumit.

  2. Am vazut si eu ca tot este promovat pe la Florin Nae si la cativa fermieri mari, asa ca am luat. Rezultate foarte bune, neasteptate, iar pretul este unul extrem de mic, comparativ cu ce e pe piata!

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Norofert, parteneriat cu IFC pentru susținerea practicilor agricole durabile și combaterea schimbărilor climatice 

Norofert, principalul producător de inputuri organice pentru agricultură și...

Agil 100 EC – Cel mai rapid graminicid cu eficacitate imediată asupra buruienilor

Cultura de rapiță, o cultură foarte importantă în fiecare fermă din România, vine în rotație după culturile de cereale,...

Libra Internet Bank a raportat un profit net în scădere cu aproape 7%, în primul semestru din 2024

Libra Internet Bank a raportat un profit net de 149,5 milioane lei, în primele şase luni ale acestui an,...

Două boli noi la sfeclă de zahăr devin provocări majore pentru cultivatori

Două boli noi amenință productivitatea sfeclei de zahăr și devin provocări majore pentru cultivatorii de sfeclă de zahăr și...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole