20.2 C
București
luni, 17 iunie, 2024

-

HomepageAdvAgrinsight de la Advice&Consulting: revoluționează managementul livezii cu tehnologie de ultimă oră

Agrinsight de la Advice&Consulting: revoluționează managementul livezii cu tehnologie de ultimă oră

În lumea competitivă a cultivării fructelor, eficiența și precizia în managementul livezilor pot avea un impact semnificativ asupra profitabilității și sustenabilității. Agrinsight, o aplicație revoluționară dezvoltată de Advice&Consulting, transformă modul în care operațiunile din livezi sunt monitorizate, analizate și optimizate.

Acest instrument este conceput pentru a sprijini fermierii în fiecare etapă a managementului livezilor, de la planificare la recoltare, asigurând că fiecare fază este executată cu precizie.

Caracteristicile Principale ale Agrinsight

Agrinsight integrează tehnologii avansate de senzori și un set cuprinzător de instrumente de management pentru a simplifica operațiunile din livezi. Iată cum aplicația îi ajută pe cultivatori:

Capabilități Avansate de Monitorizare: Folosind cea mai recentă tehnologie de senzori, Agrinsight furnizează date în timp real despre diverse condiții ale livezilor.

Această caracteristică permite o monitorizare precisă și intervenții la timp, esențiale pentru menținerea sănătății plantelor și îmbunătățirea calității recoltei.

Utilizarea Optimizată a Resurselor: Aplicația asigură utilizarea eficientă a resurselor precum apa și tratamentele, minimizând risipa și reducând costurile operaționale.

Aceasta nu numai că economisește bani, dar și reduce impactul asupra mediului al operațiunilor din livezi.

Instrumente de Suport Decizional: Agrinsight include instrumente precum un gabarit de dimensiuni, cântare, penetrometru, refractometru, termometru, acidimetru și microanalizator.

Aceste instrumente ajută la luarea deciziilor informate despre coacerea fructelor, momentul recoltării și condițiile de depozitare, menținând astfel o producție de fructe de înaltă calitate.

V-ar putea plăcea și articolul Advice&Consulting: Investiți în livezile de cireș. Cererea globală este în continuă creștere.

Caracteristici Interactive pentru Creșterea Productivității și Calității

Agrinsight nu este doar despre monitorizare, este despre crearea unui mediu interactiv în care cultivatorii pot planifica și executa activitățile din livezi cu mai multă încredere:

Jurnalul Livezii: Această caracteristică permite urmărirea și planificarea detaliată a activităților agronomice, asigurând că fiecare sarcină este realizată la momentul optim.

Jurnalul oferă o vedere cronologică, unde atât activitățile planificate, cât și cele finalizate pentru fiecare cultură și varietate sunt înregistrate meticulos.

Chat cu Expertul Agronom: Accesul direct la experți în agronomie și depozitare la rece prin chat sporește utilitatea aplicației.

Cultivatorii pot primi sfaturi și suport prin text, fotografii și videoclipuri, facilitând supravegherea completă a livezii și monitorizarea de la distanță.

Informații Geografice și Meteo: Secțiunea de hartă a aplicației detaliază distribuția geografică a livezii, incluzând tipurile, numerele și locațiile senzorilor.

În plus, secțiunea meteo oferă date în timp real și prognoze pentru a ajuta la planificarea zilnică și viitoare.

De ce să Alegi Agrinsight?

Alegerea Agrinsight înseamnă a câștiga un partener care oferă:

Reducerea Costurilor de Operare: Monitorizarea eficientă și intervențiile la timp reduc costurile asociate cu irigarea, tratamentele și munca.

Creșterea Productivității: Managementul optimizat și acțiunile la timp îmbunătățesc calitatea recoltei, sporind profiturile și ROI-ul.

Îmbunătățirea Calității Recoltei: Managementul precis duce la fructe de calitate superioară, crescând valoarea lor pe piață.

Sustenabilitate pe Termen Lung: Utilizarea eficientă a resurselor și reducerea impactului asupra mediului duc la economii continue și beneficii economice.

Agrinsight de la Advice&Consulting oferă o soluție holistică care transformă managementul tradițional al livezilor într-o activitate modernă, eficientă și profitabilă.

Pentru proprietarii de livezi care doresc să-și îmbunătățească productivitatea și sustenabilitatea, Agrinsight oferă instrumentele și informațiile necesare pentru a reuși în peisajul agricol dinamic de astăzi.

Pentru informații detaliate, vă rugăm să accesați acest link
Pentru întrebări directe, contactați la [email protected] sau sunați la +39 340 052 4786 sau +373 68752727.

Adv
Adv
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Lansarea AgroBayer: alături de agricultură prin inovație digitală

Într-o lume în care tehnologia evoluează rapid, Bayer lansează...

Compania FirstFarms A/S a lansat un amplu sistem de irigații în România ce acoperă 1.300 ha

Danezii de la FirstFarms A/S, cu exploatații de 6.400 de hectare de teren în România, au dat în folosință...

Ravibis™ – controlează făinarea și rapănul merelor sustenabil și eficient

RAVIBIS™ este un produs de contact pe bază de bicarbonat de sodiu (NaHCO3). Biocarbonatul de sodiu este clasificat ca substanță...

OMV Petrom investeşte aproximativ 750 de milioane de euro la Petrobrazi

OMV Petrom va investi aproximativ 750 de milioane de euro la Petrobrazi pentru a transforma rafinăria în primul producător...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole