21.4 C
București
duminică, 16 iunie, 2024

-

HomepageAdvColass: Proiectăm și construim hale și ferme zootehnice la cel mai înalt...

Colass: Proiectăm și construim hale și ferme zootehnice la cel mai înalt nivel

Când vine vorba de dezvoltarea unor ferme zootehnice moderne și eficiente, Colass vă poate oferi un suport incontestabil. Cu o experiență de peste zece ani în domeniu, compania și-a câștigat reputația de a oferi soluții inovatoare și personalizate pentru fermieri din Republica Moldova și România.

Colass nu doar construiește, ci transformă viziuni și idei, adaptate necesităților, în realitate. De la ferme zootehnice complexe, cum ar fi cele avicole, de bovine și porcine, echipa de ingineri de la Colass dezvoltă proiecte adaptate fiecărei nevoi specifice.

„Echipa noastră de ingineri vă poate oferi o soluție personalizată, sută la sută adaptată cerințelor companiei. Fiecare construcție este concepută în funcție de aspectele particulare ale spațiului, amplasarea și destinația obiectului”, afirmă Adrian Cojuhari, director de dezvoltare Colass.

Colass – inovație și calitate în fiecare proiect

Ce face Colass să iasă în evidență este angajamentul său față de calitate și inovație. Compania are propria uzină de producere a construcțiilor metalice, o facilitate de 5000 m², dotată cu cel mai modern utilaj pentru fabricarea structurilor metalice, unde sunt fabricate toate componentele necesare.

Acest lucru permite un control riguros al calității și flexibilitate în personalizarea soluțiilor pentru fiecare fermă.

„Realizăm tot spectrul de lucrări necesare, începând cu lucrări de terasament, fundații, structuri metalice, panouri sandwich și pardoseli industriale. Aceste soluții vin la pachet cu profesionalismul echipei noastre,” adaugă Adrian Cojuhari.

Tehnologie avansată pentru creșterea animalelor

Colass înțelege că succesul unei ferme zootehnice depinde de detalii. De aceea, compania oferă soluții tehnologice de ultimă generație, inclusiv protecție anti-corozivă prin zincare termică pentru structurile metalice și optimizarea procesului de creștere a animalelor.

Aceste măsuri asigură durabilitatea și eficiența operațională a fiecărei ferme.

„Avem soluții bine stabilite din punct de vedere tehnologic, dedicate fermierilor care doresc să-și dezvolte o afacere în zootehnie. Asigurăm proiectarea și construcția fermelor de bovine, porcine sau avicole, în funcție de necesitățile clientului”.

Invitație pentru consultanță

„Dorim să construim un viitor mai bun prin asigurarea spațiilor industriale funcționale și durabile, implementând tehnologii avansate și standarde de calitate,” spune Adrian Cojuhari.

Dacă sunteți fermier și căutați partenerul perfect pentru a vă transforma ideea în realitate, Colass este alegerea ideală. Cu o echipă dedicată și expertiză vastă, Colass construiește ferme zootehnice care nu doar îndeplinesc, ci depășesc așteptările.

Pentru detalii suplimentare, apelați la numărul de telefon +40 755 152 133.

Adv
Adv
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Lansarea AgroBayer: alături de agricultură prin inovație digitală

Într-o lume în care tehnologia evoluează rapid, Bayer lansează...

Compania FirstFarms A/S a lansat un amplu sistem de irigații în România ce acoperă 1.300 ha

Danezii de la FirstFarms A/S, cu exploatații de 6.400 de hectare de teren în România, au dat în folosință...

Ravibis™ – controlează făinarea și rapănul merelor sustenabil și eficient

RAVIBIS™ este un produs de contact pe bază de bicarbonat de sodiu (NaHCO3). Biocarbonatul de sodiu este clasificat ca substanță...

OMV Petrom investeşte aproximativ 750 de milioane de euro la Petrobrazi

OMV Petrom va investi aproximativ 750 de milioane de euro la Petrobrazi pentru a transforma rafinăria în primul producător...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole