25.5 C
București
joi, 4 iulie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleArad: Un adăpost cu animale a fost distrus de un incendiu; şase...

Arad: Un adăpost cu animale a fost distrus de un incendiu; şase porci au murit

Un adăpost cu animale din Sebiş a fost distrus de un incendiu, marţi seară, iar după ce pompierii au reuşit să stingă focul, şase porci au fost găsiţi morţi, în timp ce proprietarii au primit îngrijiri medicale în urma unor atacuri de panică.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, echipaje de pompieri din oraşul Sebiş au intervenit la o gospodărie în care izbucnise un incendiu la adăpostul de animale.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul acoperişului şi în interiorul adăpostului, pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi.

Incendiul a fost localizat şi lichidat prompt, însă în interior au fost identificaţi şase porci decedaţi. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarilor casei, un bărbat şi o femeie în vârstă de 65, respectiv 62 de ani, care au suferit atacuri de panică.

În urma evaluării medicale, bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale suplimentare”, a transmis, miercuri, ISU Arad.

Conform pompierilor, cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit.

‹ adv ›

Citește mai multe știri agricole accesând acest link.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Giurgiu: O suprafaţă de 50 de hectare dintr-un lan de gâu a ars la Băneasa

O suprafaţă de aproximativ 50 de hectare dintr-un lan...
‹ adv ›

Dâmboviţa: 15.000 de metri pătraţi dintr-un lan de grâu au ars în localitatea Ulieşti

Aproximativ 15.000 de metri pătraţi dintr-un lan de grâu au ars miercuri în localitatea Ulieşti, a anunţat ISU Dâmboviţa. „În...

Prahova: 50 hectare de vegetaţie, cuprinse de un incendiu; este afectat şi un lan de grâu

Un incendiu de vegetaţie uscată a izbucnit, duminică după-amiază, în comuna Albeşti-Paleologu, sat Muru, fiind afectat şi un lan...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole