18.2 C
București
luni, 13 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleAPIA primeşte cereri de plată pentru prima împădurire

APIA primeşte cereri de plată pentru prima împădurire

Fermierii care vor să beneficieze de schema de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite” pot transmite cereri de plată aferente anului 2024 în perioada 13 mai – 5 iulie, a anunţat, luni, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

Potrivit instituţiei, schema de ajutor de stat menţionată este aferentă Măsurii 8, Submăsura 8.1 „Împăduriri şi crearea de suprafeţe împădurite”, din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

Cererile de plată se depun la Centrele APIA de către beneficiarii care au depus Cereri de sprijin în cadrul sesiunilor 1/2016, 2/2017, 3/2018, 4/2019, 5/2020 sau/şi 6/2021.

APIA precizează că formularele de modificare a cererilor de plată pot fi depuse până la data de 22 iulie 2024, inclusiv.

În funcţie de tipul plăţii solicitate, dosarul cererii de plată trebuie să cuprindă documentele doveditoare privind efectuarea lucrărilor de înfiinţare, împrejmuire şi întreţinere, specificate în capitolul V din Formularul – tip de Cerere de plată pentru anul 2024.

Citește mai multe știri agricole accesând acest link.

  • Citește despre ->
  • APIA
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Plăţi de peste 80 milioane euro realizate de APIA şi AFIR în ultimele trei zile

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) şi...
‹ adv ›

APIA eliberează adeverințe pentru beneficiarii din cadrul Campaniei 2024

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând de astăzi, 09 mai 2024, eliberează adeverințe pentru...

Sprijin financiar în valoare de 2,66 mln de lei pentru crescătorii de animale

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin intermediul Centrelor Județene, efectuează plata ajutorului de stat în sectorul...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole