15.8 C
București
vineri, 3 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageBlogAgrobiznes.ro aniversează trei ani de activitate!

Agrobiznes.ro aniversează trei ani de activitate!

Dragi prieteni și cititori, Agrobiznes.ro sărbătorește astăzi trei ani de activitate, marcând o etapă importantă în misiunea noastră de a sprijini și informa despre ultimele tendințe și inovații din agricultură.

„Începând din aprilie 2021, echipa Agrobiznes alături de 15 colaboratori din România, Moldova și alte țări cu o agricultură dezvoltată investește mult efort și pasiune pentru a crea un punct de referință pentru fermieri, investitori și toți cei interesați de agricultura românească, oferind informații profesioniste privind tehnologiile, analize, știri, studii de caz, devenind un loc sigur unde membrii comunității pot schimba idei și sfaturi. Ne mândrim cu fiecare dintre aceștia și le mulțumim pentru dedicația care se reflectă în tot ceea ce fac”, menționează Sergiu Jaman, fondatorul Agrobiznes.

De-a lungul acestor trei ani, Agrobiznes.ro a crescut în mod constant, fiind apreciat și la nivel internațional, extinzându-se în Italia cu start-upul Agrobiznes.it și reușind să atragă actori cheie în furnizarea informațiilor, tehnologiilor și posibilelor parteneriate cu actorii din sector.

Astfel, am devenit parteneri la evenimente precum Agritechnica (Germania), Macfrut (Italia), SIMA (Franța), BIOFACH (Germania), Fruit Attraction (Spania), AgraME (Dubai), Growmach (Turcia), World Agri-Tech Summit (Marea Britanie), Fruit Logistica (Germania), AGRA (Bulgaria), etc.

Pe lângă articolele informaționale și analitice, Agrobiznes.ro a organizat discuții și împărtășit experiențe, atrăgând experți din diverse domenii ale agriculturii pentru a discuta subiecte precum sustenabilitatea, tehnologia agricolă avansată și managementul afacerilor agricole.

„Aceste inițiative au drept scop crearea unui centru educațional vital pentru agricultura modernă. Agrobiznes.ro contribuie la formarea unei comunități strânse de profesioniști și entuziaști ai agriculturii, care împărtășesc o viziune comună pentru un viitor mai sustenabil și mai profitabil în sector”, menționează Sergiu Jaman, fondatorul Agrobiznes.

La nivel local, Agrobiznes.ro a devenit partener media la unele dintre cele mai importante târguri și evenimente agricole din România – RALF, Indagra, Agraria, Agriplanta, Farm Conect, Agri Trade Summit și multe altele.

„De la bun început, am fost orientați spre dezvoltarea unei comunități sustenabile, eficiente și profesioniste, ce oferă informații de calitate, înțelegând din start că, această ar putea să nu fie apreciată de un număr prea mare de actori din sector, ținând cont de complexitate și tendințe. Cu toate acestea, numărul persoanelor care citesc informațiile noastre crește constant, atingând deja 2,4 milioane de vizitatori unici în ultimele 12 luni, iar acest fenomen ne dă forțe extraordinare pentru dezvoltarea Agrobiznes, investiții în calitate și crearea oportunităților pentru tineri”, adaugă Luminița Crivoi, director de dezvoltare Agrobiznes.

Agrobiznes.ro își reafirmă angajamentul față de inovație și excelență, promițând să continue să ofere conținut valoros și să sprijine dezvoltarea durabilă a agriculturii. Mulțumim tuturor celor care se implică și își au aportul în dezvoltarea proiectului!

‹ adv ›

1 COMENTARIU

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

FAO: Aprilie a fost a doua lună consecutivă de creştere a preţurilor mondiale la alimente

Indicele global al preţurilor produselor alimentare a crescut şi...
‹ adv ›

Reuters: Coreea de Sud va amenda distribuitorii de alimente pentru aşa-numita „shrinkflation”

Autoritatea pentru concurenţă din Coreea de Sud (FTC) a anunţat vineri că producătorii şi distribuitorii de alimente vor fi...

De ce se îngălbenesc, ofilesc plantele sau răsadul de vinete

Vinetele sunt o cultură sensibilă și iubitoare de căldură, iar obținerea recoltelor bune este posibilă respectând cerințele acesteia. În...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole