15.5 C
București
vineri, 26 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleNexat și Amazone și-au unit forțele: Distribuitorul de îngrășăminte de 20.000 litri...

Nexat și Amazone și-au unit forțele: Distribuitorul de îngrășăminte de 20.000 litri – transformat în realitate în doar 6 luni


Nexat și Amazone au realizat un parteneriat pentru a obține maximă performanță și productivitate în timpul fertilizării culturilor.

Amazone a furnizat către Nexat unitatea de împrăștiere TS și două buncăre, pe care le-au combinat cu tehnologia Nexat într-un singur sistem.

Rezultatul este un distribuitor de îngrășăminte de ultimă generație, cu un volum incredibil de până la 20.000 de litri.

„Încă o dată, stabilim noi standarde de eficiență. MAșinile noastre asigură că terenul este accesibil în orice moment. Acolo unde alții eșuează și expun solul la un stres inutil, sistemul NEXAT Wide-Span CTF (Controlled Traffic Farming) stabilește standardul pentru trasabilitatea și sănătatea solului pe termen lung.

Am transformat această idee în realitate în doar șase luni. Este încă în stadiul de prototip, dar este deja supus unor teste riguroase și promite un potențial uriaș pentru fermierii din întreaga lume”, menționează Nexat.

amazone nexat

Amintim că, anul trecut, Nexat a reușit să provoace multiple discuții datorită tractorului său imens autopropulsat NEXAT de 1.100 CP, declarat cel mai mare utilaj agricol din lume.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Bayer anunță un parteneriat cu Trinity Agtech pentru monitorizarea carbonului în ferme

Bayer a anunțat, astăzi, un parteneriat cu compania cu...
‹ adv ›

Croptimistic lansează SWAT CAM, instrument automat inovator pentru numărarea plantelor

Compania Croptimistic Technology Inc. a lansat SWAT CAM, un instrument automat inovator pentru numărarea plantelor. Această tehnologie îmbunătățește considerabil...

MIPE a folosit roboți RPA Tailent pentru a evalua cereri de finanțare depuse de IMM-uri

Tailent, o companie românească de tehnologie RPA, a furnizat Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE) soluţia pentru automatizarea operaţiunilor...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole