20.8 C
București
joi, 28 martie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleMADR anunță publicarea Ghidului Solicitantului pentru submăsura 4.1 Investiții în exploatații agricole

MADR anunță publicarea Ghidului Solicitantului pentru submăsura 4.1 Investiții în exploatații agricole

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Direcția Generală Dezvoltare Rurală, în calitate de Autoritate de Management pentru PNDR, a publicat în consultare publică, pentru o perioadă de 10 zile calendaristice de la data publicării pe site, Ghidul solicitantului pentru submăsura 4.1 Investiții în exploatații agricole, componenta 4.1.1, din cadrul PNDR 2020.

Sesiunea, care urmează a fi lansată în perioada următoare, este dedicată Cererilor de finanțare depuse de fermieri și formele asociative ale acestora pentru sectorul vegetal.

Sprijinul acordat prin acest pachet al componentei submăsurii va contribui la îmbunătățirea performanțelor exploatațiilor agricole prin creșterea competitivității activității agricole, a diversificării activităților agricole și a creșterii calității produselor obținute, la restructurarea exploatațiilor de dimensiuni mici și medii și transformarea acestora în exploatații comerciale, precum și la încurajarea dezvoltării formelor asociative.

Precizăm că, în cadrul acestei sesiuni, vor beneficia de alocare distinctă proiectele încadrate ca achiziții de utilaje agricole pentru cultura sfeclei de zahăr.

Ghidul poate fi consultat atât pe pagina oficială de internet a MADR, www.madr.ro, Dezvoltare Rurală, cât și pe site-ul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, www.afir.ro.

Toți cei interesați pot să transmită propuneri sau observații privind documentele supuse dezbaterii pe adresa de e-mail [email protected].

Citește mai multe știri agricole accesând acest link.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

MAVRIK – insecticid unic cu efect de șoc pentru combaterea principalilor dăunători din cultura de rapiță

Anul acesta înregistrăm o suprafață cultivată cu rapiță de...
‹ adv ›

Ministrul Florin Barbu spune că niciun fermier nu a adus probe că în România se descarcă cereale din Ucraina

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a declarat, joi, că niciun fermier nu a adus probe că în România se descarcă...

Guvernul a aprobat eliminarea taxei pe soare şi actualizarea schemei de sprijin pentru consumatorii de energie

Guvernul a adoptat joi Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care elimină taxa pe soare pentru prosumatori...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole