21.8 C
București
luni, 8 aprilie, 2024

-

HomepageAdvProtecție superioară în fazele avansate de dezvoltare ale culturilor cu Pachetul Esențial...

Protecție superioară în fazele avansate de dezvoltare ale culturilor cu Pachetul Esențial de Primăvară

În condiții de umiditate și temperaturi optime, soiurile de cereale păioase, având o foarte mare plasticitate ecologică, pot recupera fenofazele întârziate și se pot dezvolta rapid în următoarea perioadă.

ADAMA oferă fermierilor o soluție adaptată atât din punct de vedere tehnic cât și comercial:  Pachetul Esențial de Primăvară

Este un pachet pentru 10 ha, format din fungicidul CUSTODIA și insecticidul LAMDEX EXTRA. Asigură dintr-o singură trecere un control eficient al bolilor și dăunătorilor din câmpurile de cereale.

CUSTODIA recomandat de ADAMA pentru tratamentul T1 sau T2 la cerealele păioase, menține curate atât frunzele bazale cât și etajele foliare superioare – frunza stindard și frunza a 2-a, aceste frunze având un aport de peste 65% în producția și calitatea finală a recoltei dumneavoastră.

CUSTODIA combină tebuconazol și azoxistrobin pentru activitate atât preventivă, cât și curativă de protecție împotriva arsurilor foliare și a ruginilor: 2 substanțe active și 3 moduri de acțiune.

Azoxistrobin din CUSTODIA ajută la menținerea culturii verzi pentru o perioadă de timp mai lungă, retenția crescută a frunzelor verzi produce beneficii în recoltă.

Flexibilitate în aplicare, o altă caracteristică superioară a produsului CUSTODIA. Aceasta controlează eficient inclusiv bolile spicului  – Fusarium spp., în tratamentul T3, cu aplicare de la momentul în care avem 70-80% din spice vizibile în lan până la final de înflorit.

Bolile spicului sunt generatoare de pierderi mari de producție dar și responsabile de alterarea calității, datorat nivelului crescut de micotoxină (DON).

LAMDEX EXTRA: Insecticid piretroid, eficient, cu o puternică acțiune de contact și ingestie asupra unei game largi de dăunători. După aplicare, substanța activă penetrează rapid cuticula insectei, acționând asupra sistemului nervos, dăunătorii încetează să se hrănească, după care sunt combătuți în totatlitate.

LAMDEX EXTRA: Recomandări de aplicare: la culturile de cereale, doza recomandată – 0,3 kg/ha, pentru principali dăunători ai cerealelor din perioada de primăvară – Afide (Aphis spp.), Tripsi (Haplothrips tritici), Gândacul ovăzului (Lema melanopa), Viermele roşu al paiului (Haplodiplosis marginata).

Pachetul Esențial Primăvară participă la programul ADAMA Cash+.

ADAMA
ADAMAhttps://www.adama.com/romania/ro
ADAMA este lider global în industria de produse pentru protecția plantelor, oferind soluții fermierilor din întreaga lume pentru a combate buruienile, insectele dăunătoare și bolile.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

ADAMA lansează pe piața europeană Forapro, un nou fungicid pentru cereale

ADAMA Ltd., lider global în industria de produse pentru protecția plantelor, a anunțat lansarea pe piața din Europa a...

Inovație în agricultura de precizie în România prin colaborarea dintre Bayer și Titan Machinery

Pentru a maximiza performanța și profitabilitatea în agricultura de precizie, Bayer și Titan Machinery au decis să își unească...

CEC Bank a semnat convenţiile pentru acordarea Creditului Fermierului

CEC Bank a semnat convenţiile pentru acordarea Creditului Fermierului, în cadrul unei scheme de ajutor de stat lansate de...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole