9.8 C
București
vineri, 26 aprilie, 2024

-

HomepageAdvProtecție superioară în fazele avansate de dezvoltare ale culturilor cu Pachetul Esențial...

Protecție superioară în fazele avansate de dezvoltare ale culturilor cu Pachetul Esențial de Primăvară

În condiții de umiditate și temperaturi optime, soiurile de cereale păioase, având o foarte mare plasticitate ecologică, pot recupera fenofazele întârziate și se pot dezvolta rapid în următoarea perioadă.

ADAMA oferă fermierilor o soluție adaptată atât din punct de vedere tehnic cât și comercial:  Pachetul Esențial de Primăvară

Este un pachet pentru 10 ha, format din fungicidul CUSTODIA și insecticidul LAMDEX EXTRA. Asigură dintr-o singură trecere un control eficient al bolilor și dăunătorilor din câmpurile de cereale.

CUSTODIA recomandat de ADAMA pentru tratamentul T1 sau T2 la cerealele păioase, menține curate atât frunzele bazale cât și etajele foliare superioare – frunza stindard și frunza a 2-a, aceste frunze având un aport de peste 65% în producția și calitatea finală a recoltei dumneavoastră.

CUSTODIA combină tebuconazol și azoxistrobin pentru activitate atât preventivă, cât și curativă de protecție împotriva arsurilor foliare și a ruginilor: 2 substanțe active și 3 moduri de acțiune.

Azoxistrobin din CUSTODIA ajută la menținerea culturii verzi pentru o perioadă de timp mai lungă, retenția crescută a frunzelor verzi produce beneficii în recoltă.

Flexibilitate în aplicare, o altă caracteristică superioară a produsului CUSTODIA. Aceasta controlează eficient inclusiv bolile spicului  – Fusarium spp., în tratamentul T3, cu aplicare de la momentul în care avem 70-80% din spice vizibile în lan până la final de înflorit.

Bolile spicului sunt generatoare de pierderi mari de producție dar și responsabile de alterarea calității, datorat nivelului crescut de micotoxină (DON).

LAMDEX EXTRA: Insecticid piretroid, eficient, cu o puternică acțiune de contact și ingestie asupra unei game largi de dăunători. După aplicare, substanța activă penetrează rapid cuticula insectei, acționând asupra sistemului nervos, dăunătorii încetează să se hrănească, după care sunt combătuți în totatlitate.

LAMDEX EXTRA: Recomandări de aplicare: la culturile de cereale, doza recomandată – 0,3 kg/ha, pentru principali dăunători ai cerealelor din perioada de primăvară – Afide (Aphis spp.), Tripsi (Haplothrips tritici), Gândacul ovăzului (Lema melanopa), Viermele roşu al paiului (Haplodiplosis marginata).

Pachetul Esențial Primăvară participă la programul ADAMA Cash+.

ADAMA
ADAMAhttps://www.adama.com/romania/ro
ADAMA este lider global în industria de produse pentru protecția plantelor, oferind soluții fermierilor din întreaga lume pentru a combate buruienile, insectele dăunătoare și bolile.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Un nou CEO BASF: Martin Brudermüller este înlocuit de Markus Kamieth

La încheierea Adunării Anuale a Acţionarilor 2024 din cursul...

Alertă dezvoltare boli la cerealele păioase

Senzorii instalați pe stațiile meteo au detectat un nivel de infecție de 70% până la 100%, cu Septoria tritici (grâu), Rhynchosporium secalis (orz)...

Tractorul MF 9S, prezentat în premieră de Sigma CVM fermierilor din România

Ce ne puteți spune despre participarea Sigma CVM România la târgul Agraria din acest an?  „Participarea Sigma CVM România la...

Județul Timiș – unul dintre cele mai puternice hub-uri agricole regionale

Vestul ţării câștigă tot mai mult teren în planurile de investiții, iar județul Timiș este unul dintre orașele cheie...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole