14.4 C
București
luni, 15 aprilie, 2024

-

HomepageAdvMaximizați-vă potențialul livezii la MACFRUT 2024 cu Advice&Consulting!

Maximizați-vă potențialul livezii la MACFRUT 2024 cu Advice&Consulting!

Investește în dezvoltare și mărește profiturile livezii tale cu Advice&Consulting la MACFRUT Rimini 2024. Te invităm să vizitezi standul Advice & Consulting, unde veți explora împreună oportunitățile de investiții în plantații multianuale.

  • Pavilionul A1 | Standul 073, MACFRUT, Centrul Expo Rimini
  • Data: 8 – 10 mai 2024.

Descoperă cele mai recente inovații în domeniul pomiculturii la standul companiei la MACFRUT. Interacționând, veți avea ocazia să primiți sfaturi personalizate, planuri de investiții strategice și inovații tehnologice pentru a îmbunătăți eficiența și profitabilitatea afacerii.

Vizitează standul Advice & Consulting pentru:

Consultanță Specializată: Agronomii experți îți oferă experiența, studii de caz și know-how pentru a-ți furniza sfaturi personalizate și a răspunde la toate întrebările tale. Primești o evaluare completă a livezii tale și descoperi cum să îmbunătățești productivitatea și rentabilitatea acesteia.

Strategii de Investiții Personalizate: Împreună vom dezvolta un plan de investiții personalizat pentru plantația ta, luând în considerare obiectivele specifice și resursele tale. Explorează diversele oportunități de investiție disponibile în sectorul pomicol și alege-o pe cea mai potrivită pentru nevoile tale.

Inovație Tehnologică la Dispoziția Ta: Rămâi la curent cu ultimele tehnologii și tendințe din sector pentru a spori competitivitatea livezii tale. De la tehnicile de cultivare de ultimă oră la sistemele de gestionare automatizate, îți prezentăm soluțiile cele mai inovatoare pentru optimizarea producției tale.

Post-Recoltă: De la Recoltare pe Masă: Oferim consultanță specializată pentru gestionarea post-recoltă, până la comercializarea fructelor tale. Asigură-te că menții prospețimea și calitatea produselor tale până la consumatorul final.

Programează o întâlnire: Rezervă o întâlnire cu experții Advice & Consulting în cadrul MACFRUT 2024. Împreună, vom construi livada viitorului!

Vizitați advice-consulting.it/macfrut2024 pentru toate detaliile și pentru a rezerva o întâlnire exclusivă cu specialiștii noștri.

Pentru mai multe informații și pentru a programa o întâlnire, contactează-ne la [email protected] sau prin WhatsApp la +393400524786.

Adv
Adv
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Liderul pieței de carne de pui din România – premiat pentru Inovare în Sustenabilitate

Proiectul „De la bob la furculiță și „înapoi”, dezvoltat...

BERD a revenit pe profit în 2023 cu un rezultat net pozitiv de 2,1 miliarde de euro

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) a raportat miercuri un profit net de 2,1 miliarde de euro pentru...

Norofert anunță semnarea primului contract de distribuție pentru 3 state din SUA 

Norofert, liderul cercetării pentru agricultura regenerativă și unul dintre cei mai mari producători de inputuri din România, listat la...

Sorin Maslo: „Cricova a înregistrat în 2023 cel mai mare profit din istoria întreprinderii. Venim cu lansări inedite în acest an”

Combinatul de Vinuri „Cricova” din Republica Moldova a înregistrat o creștere impresionantă în 2023. Într-un efort de a consolida...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole