12.4 C
București
vineri, 3 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleF&B Business Accelerator lansează un program de sprijin pentru antreprenorii din industria...

F&B Business Accelerator lansează un program de sprijin pentru antreprenorii din industria agrifood

F&B Business Accelerator lansează un program de sprijin pentru antreprenorii din industria agrifood, din România şi Republica Moldova, care dezvoltă produse alimentare inovatoare.

„Timp de şase săptămâni, antreprenorii acceptaţi în program vor beneficia de workshopuri de grup, întâlniri de mentorat, întâlniri de finanţare precum şi acces la singurul bootcamp de inovare în industria alimentară, care va avea loc în perioada 20-22 mai, la Sovata”.

Conform sursei citate, înscrierile în program sunt deschise până în 15 martie.

„F&B Business Accelerator reuneşte un ecosistem de peste 80 de traineri şi mentori. Unii dintre cei mai de succes profesionişti români se implică în susţinerea noii generaţii de antreprenori.

Printre aceştia se numără: Dan Isai, fondator Salad Box, Radu Bălăceanu, cofondator LifeBox, Alfred Dauteuil, fondator Jerry’s Pizza, Daniel Donici, fondator Artesana, Radu Savopol, fondator 5 to go, Răzvan Gheorghiu-Testa, Partener Fondator Ţuca Zbârcea & Asociaţii sau Alexandru Comănescu, Director de Taxe în cadrul KPMG”, se mai precizează în comunicat.

În cadrul celor şase săptămâni de accelerare, antreprenorii acceptaţi în program vor fi expuşi către toate ariile de interes pentru business-urile proprii.

Astfel, printre workshopurile organizate se numără Business Planning; Comportamente de consum; Siguranţa alimentelor; Managementul lanţului de aprovizionare; Certificarea produselor ecologice; Structura unui P&L; Digital marketing; Performance media; Strategii de comunicare; Proprietate intelectuală şi M&A; Fiscalitate; Soluţii de reducere a foodwaste-ului.

„Ne bucurăm să observăm că, în România, se dezvoltă din ce în ce mai mult cultura antreprenorială şi că oamenii de business cu experienţă sunt dornici să împărtăşească din know-how-ul lor celor aflaţi la început de drum.

Un astfel de program de accelerare facilitează transferul de bune practici şi îi ajută pe participanţi să scaleze rapid.

Totodată, ştim că România are o tradiţie îndelungată în exportarea de materii prime însă remarcăm o tranziţie către exportul de produse finite de calitate.

Şi din acest motiv suntem alături de F&B Business Accelerator, pentru a reuşi să identificăm şi să îi susţinem pe antreprenorii care reuşesc să creeze plus valoare în economia autohtonă”, a afirmat Anca Ungureanu, director Identitate şi Comunicare UniCredit Bank.

Citește mai multe știri agricole accesând acest link.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Reuters: Ucraina caută cumpărători pentru zahăr; cota de export în UE, aproape epuizată

Ucraina îşi va epuiza luna viitoarea cota de export de zahăr acordată de Uniunea Europeană pentru întregul an 2024...

Reuters: Gazprom a raportat pierderi de 6,9 miliarde de dolari în 2023

Grupul rus Gazprom a raportat joi pierderi nete de 629 miliarde de ruble (6,9 miliarde de dolari) în 2023,...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole