9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleADAMA introduce în Europa noile ambalaje ecologice de un litru

ADAMA introduce în Europa noile ambalaje ecologice de un litru

ADAMA Ltd., lider global în industria de produse pentru protecția plantelor, a anunțat că extinde utilizarea ambalajelor sale de un litru recent lansate, demonstrând angajamentul companiei pentru sustenabilitate.

  • Noul design permite o depozitare mai eficientă și reduce semnificativ nevoile de transport, fiind ușor de folosit de către fermieri
  • Ambalajul ecologic de un litru al produselor ADAMA va fi introdus pe piața din Europa în Q1 2024.

Ambalajele au fost dezvoltate pentru a reduce impactul asupra mediului, fiind ușor de folosit de către fermieri. Noul ambalaj de un litru al produselor ADAMA va fi introdus pe piața din Europa în primul trimestru al anului 2024.

Acestea înlocuiesc vechea formă cilindrică cu una rectangulară, ceea ce duce la multiple beneficii de sustenabilitate.

Astfel, ele pot fi grupate în număr mai mare pe paleți și în camioane, permițând să fie stocate cu 45% mai multe produse în același spațiu, și reducând astfel nevoile de transport și emisiile de carbon asociate.

Fermierii consideră că noul design permite o utilizare mai ușoară

Acest lucru are ca rezultat o reducere cu 17,2% a emisiilor de gaze cu efect de seră (GES) și elimină eliberarea a până la 340 de tone de CO2e în atmosferă anual.

adama

Cantitatea de CO2e economisită ca urmare a introducerii noului ambalaj este comparabilă cu efectul produs de o mașină nouă condusă pe o distanță de 2,8 milioane km sau cu capacitatea anuală de absorbție a 27.000 de copaci.

De asemenea, recipientele conțin cu 10% mai puțin plastic, reducând astfel deșeurile de plastic generate. Totodată, fermierii consideră că noul design permite o utilizare mai ușoară.

Textura noului ambalaj oferă o aderență îmbunătățită, deschiderea este mai largă pentru un acces mai ușor și o turnare mai rapidă, fiind în linie cu standardul european Closed Transfer System (CTS) privind reducerea riscului de contact cu produsul.

Recipientul în noua sa formă ocupă mai puțin spațiu pe raft, iar numele produsului este mai ușor de citit în spațiile de depozitare încărcate.

„Ca răspuns la strategia ADAMA privind practicile agricole durabile și la tendințele din fermele din întreaga lume, ne concentrăm constant spre reducerea amprentei produselor noastre asupra mediului.

Am dezvoltat noile ambalaje ținând cont de fermieri și de activitățile lor zilnice, permițându-le să se angajeze în practici mai durabile și abordând în același timp nevoile cu care se confruntă, fără a le schimba rutina.”, declară Ronen Golan, Head of Market Facing Programs ADAMA

Noul ambalaj de un litru al produselor ADAMA va fi disponibil pe piața din Europa și din Israel în Q1 2024, iar în America de Sud în Q2 – Q3 2024.

Despre ADAMA

ADAMA este lider global în industria de produse pentru protecția plantelor, oferind soluții fermierilor din întreaga lume pentru a combate buruienile, insectele dăunătoare și bolile.

ADAMA deține unul dintre cele mai largi și mai diverse portofolii de substanțe active din lume, precum și unități de cercetare și dezvoltare, producție și formulare de ultimă generație.

Cu o cultură în care membrii echipei ADAMA ascultă fermierii și generează idei ținând cont de realitățile din teren, compania este poziționată în mod unic pentru a oferi o gamă largă de amestecuri distincte, formulări și produse diferențiate de înaltă calitate, oferind soluții care răspund nevoilor fermierilor și clienților locali în peste 100 de țări la nivel global.

Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.ADAMA.com.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Alertă dezvoltare boli la cerealele păioase

Senzorii instalați pe stațiile meteo au detectat un nivel...
‹ adv ›

ADAMA lansează pe piața europeană Forapro, un nou fungicid pentru cereale

ADAMA Ltd., lider global în industria de produse pentru protecția plantelor, a anunțat lansarea pe piața din Europa a...

La 10 ani de la lansarea brandului ADAMA la nivel global, compania pregătește omologarea a 5 produse noi în România 

ADAMA Agricultural Solutions România, parte din Grupul ADAMA, lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, își reînnoiește angajamentul...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole