21.8 C
București
luni, 6 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleMEAT prelungeşte termenul de depunere a cererilor de decont în programele Start-Up...

MEAT prelungeşte termenul de depunere a cererilor de decont în programele Start-Up Nation şi Femeia Antreprenor

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT), a anunțat că termenul de depunere a cererilor de rambursare în cadrul programelor Start-Up Nation (ediţia a 3-a) şi Femeia Antreprenor 2022 a fost prelungit până pe data de 15 noiembrie 2024.

„În urma numeroaselor solicitări ale beneficiarilor programelor Start-up Nation ediţia a 3-a şi Femeia Antreprenor 2022, Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului a decis prelungirea termenului de efectuare a cheltuielilor aprobate şi de depunere a cererii de rambursare până la data de 15.11.2024, pentru ambele măsuri de sprijin.

Ordinele ministrului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, prin care au fost prelungite termenele de depunere a documentaţiei de decont, au fost publicate în Monitorul Oficial al României nr. 95 din 1 februarie 2024”.

Potrivit sursei citate, beneficiarii celor două programe care doresc prelungirea termenului de depunere a cererii de rambursare sunt rugaţi să apeleze serviciul de call-center pus la dispoziţia aplicanţilor (021/9059) şi să urmeze instrucţiunile primite.

Citește mai multe știri agricole accesând acest link.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Mai multe zone din țară au fost afectate de grindină și ploi torențiale

A plouat torențial, duminică, în mai multe zone din țară. În Prahova, o viitură a inundat străzile unei comune...

Erinoza (bășicarea) viței de vie – când se fac tratamente pentru combaterea acarienilor eriofizi 

Erinoza, numită popular și bășicarea viței de vie, este rezultatul activității acarienilor eriofizi – Colomerus (Eriophyes) vitis. Acarienii se hrănesc pe partea...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole