4.9 C
București
marți, 27 februarie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleMEAT prelungeşte termenul de depunere a cererilor de decont în programele Start-Up...

MEAT prelungeşte termenul de depunere a cererilor de decont în programele Start-Up Nation şi Femeia Antreprenor

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT), a anunțat că termenul de depunere a cererilor de rambursare în cadrul programelor Start-Up Nation (ediţia a 3-a) şi Femeia Antreprenor 2022 a fost prelungit până pe data de 15 noiembrie 2024.

„În urma numeroaselor solicitări ale beneficiarilor programelor Start-up Nation ediţia a 3-a şi Femeia Antreprenor 2022, Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului a decis prelungirea termenului de efectuare a cheltuielilor aprobate şi de depunere a cererii de rambursare până la data de 15.11.2024, pentru ambele măsuri de sprijin.

Ordinele ministrului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, prin care au fost prelungite termenele de depunere a documentaţiei de decont, au fost publicate în Monitorul Oficial al României nr. 95 din 1 februarie 2024”.

Potrivit sursei citate, beneficiarii celor două programe care doresc prelungirea termenului de depunere a cererii de rambursare sunt rugaţi să apeleze serviciul de call-center pus la dispoziţia aplicanţilor (021/9059) şi să urmeze instrucţiunile primite.

Citește mai multe știri agricole accesând acest link.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Rasa de capre Toggenburg – descriere, avantaje, întreținere

Rasa de capre Toggenburg este originară din Alpii Elvețieni....
‹ adv ›

Miniştrii Agriculturii cer UE să majoreze subvenţiile într-un moment în care fermierii protestează la Bruxelles

Miniştrii europeni ai Agriculturii au îndemnat luni Uniunea Europeană să majoreze finanţarea pentru Politica Agricolă Comună (PAC), un program...

Fermierii au înconjurat sediul Comisiei Europene pe fondul reuniunii Miniştrilor Agriculturii

Fermierii europeni au încercat luni să treacă de barajele poliţiei, în încercarea de a înconjura sediul Comisiei Europene de...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole