5.6 C
București
vineri, 19 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleTârg Apicol Ghiroda ediția a XIII-a, în perioada de 9-10 martie 2024

Târg Apicol Ghiroda ediția a XIII-a, în perioada de 9-10 martie 2024

Primăria Ghiroda anunță organizarea celei de-a XIII-a ediții a Târgului Apicol, programată să aibă loc în perioada de 9-10 martie 2024, în curtea Căminului Cultural din Comuna Ghiroda, județul Timiș.

Evenimentul va atrage comercianți și apicultori din toate colțurile țării, care vor beneficia de spații special amenajate pentru a-și expune diversitatea de produse apicole și din miere.

În cele două zile ale târgului, vizitatorii vor avea oportunitatea de a participa la spectacole și momente artistice, iar cei mici sunt invitați să se alăture atelierelor și activităților special create pentru ei.

„Ediția din acest an va continua tradiția invitaților speciali, atât din țară, cât și din străinătate, care vor susține conferințe pe teme de interes în domeniul apicol.

Vă îndemnăm să vă alăturați deschiderii Târgului Apicol sâmbătă, 9 martie, și să participați la toate activitățile desfășurate pe parcursul întregii zile. Așteptăm cu nerăbdare să petrecem împreună două zile pline de descoperiri și bucurie în universul apicol”.

Pentru mai multe detalii apelați la numărul de telefon +40 755 081 340 – persoană de contact, Felician Demea sau accesați pagina de Facebook Târgul Apicol Ghiroda.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Agricultura viitorului, ediția 2024. Evenimentul industriei de profil integrează în premieră o secțiune dedicată retailului, adresând întregul lanț alimentar

Cum merge agricultura românească în 2024? Depinde pe cine întrebi. Dacă îi întrebi pe fermierii mari, sau pe cei...

Numărătoarea inversă pentru EuroGrain Exchange 2024 a început

Profesioniști implicați în diverse sectoare ale producerii și comercializării cerealelor și semințelor oleaginoase - fermieri, comercianți, experți în logistică,...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole