24.7 C
București
marți, 21 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleTârg Apicol Ghiroda ediția a XIII-a, în perioada de 9-10 martie 2024

Târg Apicol Ghiroda ediția a XIII-a, în perioada de 9-10 martie 2024

Primăria Ghiroda anunță organizarea celei de-a XIII-a ediții a Târgului Apicol, programată să aibă loc în perioada de 9-10 martie 2024, în curtea Căminului Cultural din Comuna Ghiroda, județul Timiș.

Evenimentul va atrage comercianți și apicultori din toate colțurile țării, care vor beneficia de spații special amenajate pentru a-și expune diversitatea de produse apicole și din miere.

În cele două zile ale târgului, vizitatorii vor avea oportunitatea de a participa la spectacole și momente artistice, iar cei mici sunt invitați să se alăture atelierelor și activităților special create pentru ei.

„Ediția din acest an va continua tradiția invitaților speciali, atât din țară, cât și din străinătate, care vor susține conferințe pe teme de interes în domeniul apicol.

Vă îndemnăm să vă alăturați deschiderii Târgului Apicol sâmbătă, 9 martie, și să participați la toate activitățile desfășurate pe parcursul întregii zile. Așteptăm cu nerăbdare să petrecem împreună două zile pline de descoperiri și bucurie în universul apicol”.

Pentru mai multe detalii apelați la numărul de telefon +40 755 081 340 – persoană de contact, Felician Demea sau accesați pagina de Facebook Târgul Apicol Ghiroda.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Târgul de Miere la Muzeul Satului: Produse apicole oferite spre degustare de apicultori din toată ţara

Târgul de Miere, eveniment dedicat sărbătoririi Zilei Internaţionale a...
‹ adv ›

AgriPlanta 2024: Acces gratuit și prioritizat pentru înscrierile online

Mai sunt câteva zile până când DLG Intermarketing va deschide porțile pentru AgriPlanta-RomAgroTec 2024, cel mai mare și mai...

Peste 80 de expozanţi vor participa la cea de-a XX-a ediţie a evenimentului Zilele Horticulturii Bucureştene

Peste 80 de expozanţi vor participa în perioada 9 - 12 mai la cea de-a XX-a ediţie a evenimentului...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole