16.3 C
București
miercuri, 29 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleANM: Ploi moderate și intensificări ale vântului în toată țara

ANM: Ploi moderate și intensificări ale vântului în toată țara

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o informare de precipitaţii moderate cantitativ şi intensificări ale vântului, valabilă până vineri dimineaţa la nivelul întregii ţări. 

Conform prognozei de specialitate, în intervalul 17 ianuarie, ora 15:00 – 19 ianuarie, ora 10:00, vor fi precipitaţii moderate cantitativ în vestul şi nord-vestul ţării.

De asemenea, miercuri (17 ianuarie) în nordul Carpaţilor Orientali şi pe crestele Munţilor Apuseni vor mai fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. 

În zona de munte se vor acumula cantităţi de apă de 20 – 30 l/mp şi, izolat, de peste 40 l/mp, fenomen ce va determina topirea stratului de zăpadă.

Temporar, vântul va avea intensificări în regiunile vestice şi nord-vestice, cu rafale în general de 45 – 55 km/h, iar în zonele montane înalte de 60 – 80 km/h.

Meteorologii precizează că, vineri, 19 ianuarie, aria precipitaţiilor se va extinde, acestea urmând a se transforma treptat în lapoviţă şi ninsoare. 

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

ANM: Cod galben de averse în 17 judeţe şi ploi în întreaga ţară

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, o...
‹ adv ›

INHGA: Avertizări de inundaţii pe râuri din judeţele Constanţa, Caraş-Severin şi Mehedinţi, în orele următoare

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, luni, avertizări Cod galben de inundaţii, valabile în...

ANM: Cod galben de vânt în zone din judeţul Tulcea, în următoarele ore

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o avertizare nowcasting Cod galben de vânt, valabilă în mai multe...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole