28.8 C
București
miercuri, 24 iulie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleANM: Ploi moderate și intensificări ale vântului în toată țara

ANM: Ploi moderate și intensificări ale vântului în toată țara

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o informare de precipitaţii moderate cantitativ şi intensificări ale vântului, valabilă până vineri dimineaţa la nivelul întregii ţări. 

Conform prognozei de specialitate, în intervalul 17 ianuarie, ora 15:00 – 19 ianuarie, ora 10:00, vor fi precipitaţii moderate cantitativ în vestul şi nord-vestul ţării.

De asemenea, miercuri (17 ianuarie) în nordul Carpaţilor Orientali şi pe crestele Munţilor Apuseni vor mai fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. 

‹ adv ›

În zona de munte se vor acumula cantităţi de apă de 20 – 30 l/mp şi, izolat, de peste 40 l/mp, fenomen ce va determina topirea stratului de zăpadă.

Temporar, vântul va avea intensificări în regiunile vestice şi nord-vestice, cu rafale în general de 45 – 55 km/h, iar în zonele montane înalte de 60 – 80 km/h.

Meteorologii precizează că, vineri, 19 ianuarie, aria precipitaţiilor se va extinde, acestea urmând a se transforma treptat în lapoviţă şi ninsoare. 

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

ANM: Cod galben de caniculă în zece judeţe şi Bucureşti

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare...
‹ adv ›

Hidrologi: Cod galben de inundaţii pe râuri din opt judeţe, până vineri dimineaţa

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, joi, o atenţionare Cod galben de viituri, valabilă...

ANM: Cod galben de vreme instabilă în peste trei sferturi din ţară, până vineri dimineaţa

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabilă până...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole