10.2 C
București
joi, 22 februarie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleIaşi: Restricţii de circulaţie pentru autovehicule mai mari de 7,5 tone, între...

Iaşi: Restricţii de circulaţie pentru autovehicule mai mari de 7,5 tone, între Cozia şi Vama Albiţa

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi a informat că luni, începând cu ora 11:00, a fost reintrodusă restricţia de circulaţie pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe drumul naţional DN 28, km 103+000 – 141+410, între Cozia, judeţul Iaşi, şi Vama Albiţa, judeţul Vaslui.

Potrivit sursei citate, restricţia a fost impusă pe fondul viscolului general şi a vizibilităţii scăzute înregistrate pe acest sector şi va fi menţinută până la încetarea fenomenelor meteo.

De asemenea, se menţine restricţia de tonaj instituită pe drumul naţional DN 24B, tronsonul km 33 – 49, Huşi – Albiţa, în judeţul Vaslui.

Aceeaşi sursă menţionează că este un blocaj rutier temporar cauzat de două autotrenuri care întâmpină probleme la urcarea pe DN 15D, în zona Dealul Mărului, pe traseul Gâdinţi – Poienari, judeţul Neamţ.

„Echipele de deszăpezire ale DRDP Iaşi sunt prezente pe acest sector, însă intervenţia este îngreunată de coloana de autoturisme. Circulaţi cu prudenţă”, transmit cei de la DRDP Iaşi.

Conform aceleiaşi surse, se lucrează la lărgirea părţii carosabile în urma ninsorilor pe DN 17A, Trei Movile, judeţul Suceava, întrucât carosabilul în zonă este umed, cu porţiuni de zăpadă în strat de 0-1 centimetri. 

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Guvernul alocă 600 mln de lei pentru sprijinirea fermierilor

Guvernul va aproba joi alocări de aproape 600 de milioane de lei pentru sprijinirea cultivatorilor de tomate, cartofi şi...

MADR a aprobat cuantumurile unitare ale plăților directe aferente cererilor de plată depuse în anul 2023

Ministrul Florin Barbu a semnat, în data de 22 februarie 2024, Ordinul pentru aprobarea cuantumului unitar al plăților directe...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole