10 C
București
joi, 22 februarie, 2024

-

HomepageAdvProducătorul de fertilizanți Novagra își extinde prezența pe piață

Producătorul de fertilizanți Novagra își extinde prezența pe piață

Novagra®, companie poloneză modernă, prezentă de mulți ani pe piața îngrășămintelor foliare și a produselor de protecție a plantelor, inclusiv în România, își extinde prezența pe mai multe piețe.

„Produsele noastre sunt disponibile pe piața poloneză și pe piețele din Europa Centrală și de Est, avem grijă de calitatea înaltă a ofertei noastre, introducem produse inovatoare, ecologice. În 2024, produsele vor deveni disponibile și în Republica Moldova.
Îngrășămintele foliare Novagra® sunt produse pe bază de suspensii, formulări solubile și cristaline care nu o dată și-au dovedit eficiența”, menționează Pawel Prokop, reprezentant Novagra.

Unul dintre brandurile recent dezvoltate ale companiei este VitaStar® – o sinteză de cunoștințe și experiență, tehnologie de ultimă oră, care este responsabilitatea PROFERT Technology GmbH din Dusseldorf.

„Încă o dată, datorită cooperării fructuoase cu un partener german, dorim să revoluționăm piața inputurilor pentru agricultura modernă. VITASTAR® reprezintă o gamă largă de îngrășăminte foliare de cel mai înalt standard european”.

Tehnologia VitaStar® a demonstrat eficiența în culturile de câmp, de fructe și legume. Produsele stimulează în mod eficient creșterea și dezvoltarea plantelor, acumulând elemente nutritive în plante în mod preventiv și intervențional.

La baza VitaStar® stau cele mai recente cunoștințe și tehnologii de producție a îngrășămintelor foliare. Producția acestora se realizează în conformitate cu cele mai înalte standarde, acordând o atenție deosebită selecției ingredientelor pentru fiecare grupă de produse.

Mai multe detalii despre brandul VitaStar® găsiți accesând acest link, iar pentru a analiza toată gama de produse ale companiei accesați novagra.com.pl.

Luminița Crivoi
Luminița Crivoi
Expert în agricultură

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Alexandra Ali: Schimbarea trebuie să pornească de la noi. Soluțiile ADAMA pentru provocările sustenabilității

Interviu cu Alexandra Ali, Manager Omologări ADAMA România &...

Progresul agriculturii digitale în România cu ajutorul științei Inteligenței Artificiale 

Factori precum schimbările climatice, creșterea populației și preocupările legate de securitatea alimentară conduc industria agricolă să caute abordări inovatoare...

Agora Vitis, Syngenta: Suntem mândri să fim partenerul de încredere al viticultorilor români

Agora Vitis „Legături de viță nobilă”, noul concept Syngenta, deschide noi orizonturi și legături pentru viticultura românească, consolidând o...

Agri Trade Summit 2024: 750 de participanți și-au asigurat deja biletul

Agri Trade Summit 2024, organizat de AgriColumn și Godmother, se va desfășura pe 22 Februarie, la București - în...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole