8.3 C
București
luni, 26 februarie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleProgramul INVESTALIM: 49 de proiecte depuse în prima sesiune - buget epuizat

Programul INVESTALIM: 49 de proiecte depuse în prima sesiune – buget epuizat

Ministrul Agriculturii a anunțat că procesatorii români au depus 49 de proiecte în programul INVESTALIM, în valoare totală de peste 1 miliard de euro, incluzând și cofinanțarea, în prima sesiune de depunere de proiecte.


„Reamintesc tuturor că prin programul INVESTALIM statul român pune la dispoziție 600 de milioane de euro pentru că avem nevoie de cât mai multe unități de procesare în România! Prin acest program sprijinim înființarea și modernizarea unităților de procesare, în domenii deficitare, cum ar fi: prelucrarea și conservarea cărnii, industria peștelui, a cartofilor, domeniul prelucrării fructelor și legumelor, al sucurilor din fructe, fabricarea brânzeturilor, a uleiurilor, produselor de morărit, a pâinii sau a zahărului”, a declarat Florin Barbu, într-o postare pe pagina sa de facebook.

„Ne-am luat angajamentul să întărim siguranța alimentară a României și să oferim sprijin procesatorilor pentru a avea cât mai multe produse românești pe piață. Suntem pe drumul corect! Am reușit împreună cu fermierii și procesatorii români să demarăm un program de succes care să îi ajute pe toți cei care vor să producă românește”, a declarat ministrul.

Ministrul Agriculturii susține că doar așa se va putea cumpăra românește mai multe produse, mai bune, mai diversificate, din fabricile românești!

  • Citește despre ->
  • MADR
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

Programul Tomata și Programul usturoiul românesc – MADR anunță suportul pentru 2024

Programul Tomata și Programul usturoiul românesc continuă și în acest an, iar fermierii care se înscriu în aceste programe...

MADR a aprobat cuantumurile unitare ale plăților directe aferente cererilor de plată depuse în anul 2023

Ministrul Florin Barbu a semnat, în data de 22 februarie 2024, Ordinul pentru aprobarea cuantumului unitar al plăților directe...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole