9.3 C
București
luni, 4 martie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleAgroMeteo: Un nou val de aer polar aduce ninsori, polei și ger

AgroMeteo: Un nou val de aer polar aduce ninsori, polei și ger

Un nou episod de iarnă lovește România. Meteorologii anunță frig, ninsori și polei. Temperaturile vor scădea semnificativ din cauza unui val polar care deja a pus stăpânire pe mare parte din țară.

Florinela Georgescu, director de prognoză la Administrația Națională de Meteorologie, a declarat că vineri și sâmbătă se va simți răcirea în special în partea de sud a țării, exact în zonele unde ultimele zile au adus temperaturi mult mai ridicate decât cele normale perioadei.

Vom avea o revenire spre un regim normal al temperaturilor. Azi așteptăm maxime care vor porni de la 1 grad în est și vor ajunge spre 9 grade în sudul Banatului. Deși la nivelul țării temperaturile sunt apropiate de cele normale perioadei, ele sunt cu mult mai coborâte în unele zone.

Vor fi ploi în sud, iar la noapte vor fi trecător lapoviță și ninsoare. La munte, local și temporar e posibil să ningă. Sâmbătă, maximele termice nu vor depăși 8 grade, în timp ce noaptea de sâmbătă spre duminică și cea dinspre duminică spre luni vor fi valori negative în toate regiunile. De luni însă, temperaturile încep iar să crească, a spus meteorologul.

Vezi prognoza meteo în câmp pe Agmeteo.ro.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

ANM: Rezerva de apă în cultura grâului de toamnă, apropiată de optim în cea mai mare parte a ţării

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, prognoza de...
‹ adv ›

AgroMeteo: Rezerva de apă în cultura grâului de toamnă, apropiată de valori optime în cea mai mare parte a ţării 

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza de specialitate care arată că rezerva de umiditate în cultura grâului...

AgroMeteo: Rezerva de apă în cultura grâului de toamnă

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite că rezerva de apă în cultura grâului de toamnă, pe profilul de sol 0-100...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole