19 C
București
vineri, 26 aprilie, 2024

-

HomepageAdvBayer și NIK lansează FieldView Spray Kit

Bayer și NIK lansează FieldView Spray Kit

Bayer investește activ în digitalizarea agriculturii lansând astăzi un nou produs, FieldView Spray Kit, în colaborare cu NIK.

Bayer este un partener care investește activ în digitalizarea agriculturii lansând astăzi un nou produs, FieldView Spray Kit, în colaborare cu NIK. Această soluție IoT este concepută pentru a eficientiza anumite practici din ferme la un preț competitiv. 

FieldView Spray Kit va fi disponibil în curând în zece țări europene, precum și în Africa de Sud, care prezintă configurații potrivite pentru culturile prășitoare, Viță de vie și pentru culturi horticole. În cadrul angajamentului de îmbunătățire a peisajului global agri-tech, NIK și Bayer au semnat, de asemenea, o Scrisoare de Intenție în timpul AgriTechnica din Hannover, marcând oficial aprofundarea parteneriatelor lor.

FieldView Spray Kit este un sistem retrofit, eficient din punct de vedere financiar, de modernizare, proiectat pentru a elimina barierele digitale și tehnologice existente în agricultură.

Acest kit integrează senzori de debit la fiecare secțiune hidraulică a pulverizatoarelor cu bară sau cu aer comprimat. Datele captate de acești senzori se integrează în mod transparent cu platforma FieldView, permitând monitorizarea în timp real a cantităților aplicate și deblocând calibrarea precisă, maximizând eficiența și minimizând risipa.

În plus, analiza aplicațiilor poate fi ușor efectuată prin intermediul instrumentelor de analiză cu FieldView, simplificând raportarea și asigurând conformitatea cu standardele reglementare.

FieldView Spray Kit reprezintă un răspuns concret la provocările impuse de flotele de echipamente analogice, stimulând transformarea digitală în orice fermă.

Sistemul se adaptează nevoilor flotelor care nu sunt pregătite digital, în conformitate cu cerințele de conformitate ale Pactului Verde al UE. Lansarea comercială a produsului este planificată pentru începutul anului 2024.

Christine Brunel-Ligneau, DFS EMEA Customer Exp. & Enablement director:

In cadrul Bayer, ne-am angajat să sprijinim fermierii și întregul sector agroalimentar în adoptarea transformării digitale, astfel încât să poată hrăni populația în creștere, protejând în același timp planeta. Scopul nostru este să împuternicim fermierii să adopte practici regenerative, oferind în același timp operațiuni productive și profitabile, iar FieldView Spray Kit este un exemplu concret al modului în care transformăm această viziune în realitate”.

Fermierii au acum la dispoziție o unealtă puternică care îi ajută să monitorizeze și să vizualizeze constant cantitatea reală de produs aplicată, facilitând calibrarea precisă a pulverizatoarelor.

Acest lucru asigură că fiecare secțiune hidraulică aplică cantitatea dorită de produs de protecție a culturilor, contribuind la un proces mai durabil de producție alimentară. Mai mult, capacitatea de a urmări în timp real date georeferențiate precum viteză, presiune și rată, împreună cu capacitatea unică de analiză a datelor m2, împuternicește fermierii să monitorizeze și să verifice distribuția produselor de protecție a culturilor în raport cu zonele tampon și alte zone care trebuie lăsate neacoperite, facilitând raportarea și îmbunătățind activitățile de conformitate.

Ivo Kumanov, CEO of NIK a accentuat:

FieldView Spray Kit este o unealtă care facilitează adoptarea instrumentelor digitale de către fermieri și a fost proiectată pentru cei cu o mentalitate inovatoare. Fermierii care se concentrează pe accelerarea adoptarii soluțiilor digitale agronomice pentru a înțelege investițiile lor, și utilizarea globală a resurselor agricole în corelație cu performanța culturii lor au acum încă un instrument care le permite acestora să ia decizii bazate pe date pentru a optimiza inputurile. Cu acest nou sistem, monitorizarea protecției culturilor devine simplă și mai aproape de fermieri”.

În timp ce fermierii aveau deja acces la informații valoroase prin platforma FieldView, FieldView Spray Kit face un pas mai departe, permițând fermierilor care nu au pulverizatoare compatibile ISOBUS să exploreze chiar mai profund monitorizarea culturilor lor. Fermierii pot urmări numărul de tratamente aplicate, și apoi utilizarea datelor în rapoarte.

Mai mult, ei pot analiza rezultatele din momentul recoltării pentru a ajusta practicile agronomice și pentru a obține o înțelegere mai bună a modului în care pot face investiția și aloca resursele din fermă într-un mod mai sustenabil.

Simone Gallina, Sandrin Valdobbiadene Conegliano Prosecco Superiore docg Wine Producer:

„Ca fermier, am ezitat în privința investiției într-un nou pulverizator autopropulsat din cauza costurilor ridicate. Fiind un utilizator timpuriu al platformei Climate FieldView, testarea Kitului FieldView Spray a fost o revelație pentru mine. Înainte de primul test, aveam senzația că nu era optimă calibrarea, dar nu puteam face ajustările necesare. Acum, cu datele acestei aplicații în contul meu FieldView, am instrumentele necesare pentru a calibra corect prășitorul meu și pentru a analiza eficiența aplicațiilor mele ca niciodată. Nu este vorba doar de economisirea costurilor; este vorba despre a face ca fiecare aplicare să conteze. În plus, având înregistrări precise pentru subvenții este un bonus adăugat. Acest kit a schimbat cu adevărat modul în care abordez pulverizarea în ferma mea”.

Fermierii pot instala ușor FieldView Spray Kit printr-un proces ghidat de auto-instalare. Sistemul propus permite fermierilor mici din Europa, pentru care costurile transformării digitale a flotei lor de utilaje nu sunt accesibile, să realizeze aplicări mai controlate și mai precise, în special atunci când aplică produse de protecție a plantelor foarte concentrate. Sistemul este accesibil prin intermediul magazinului online dedicat NIK pentru hardware și soluții IoT, precum și prin intermediul unei rețele de dealeri și ca soluție OEM. 

FieldView este produsul emblematic marca Bayer, contribuind direct la consolidarea produselor de  agricultură digitală ale companiei. Peste 89 de milioane de hectare de teren sunt abonate FieldView la nivel global, deși a fost lansat inițial doar în Statele Unite.

FieldView oferă fermierilor perspectiva înțelegerii datelor din câmpurile lor, astfel încât aceștia să poată lua decizii de operare mai informate pentru a optimiza randamentul, a maximiza eficiența și a reduce riscul. Contactați reprezentantul local Bayer sau vizitați FieldView.com pentru mai multe informații.

Despre Bayer

Bayer este o companie globală cu competenţe cheie în domeniul Ştiinţelor Vieţii, respectiv sănătate şi agricultură. Produsele şi serviciile oferite sunt special concepute pentru a fi în beneficiul oamenilor, contribuind la depăşirea provocărilor uriaşe pe care le presupune o populaţie globală în creştere şi îmbătrânită.

Bayer se angajează să impulsioneze dezvoltarea durabilă și să genereze un impact pozitiv asupra afacerilor sale. În același timp, Grupul își propune să-și crească puterea de câștig și să creeze valoare prin inovare și creștere. Marca Bayer reprezintă încredere, fiabilitate și calitate în întreaga lume. În anul fiscal 2022, Grupul avea aproximativ 101,000 de angajaţi şi a înregistrat vânzări de 50,7 de miliarde Euro. Cheltuielile cu Cercetarea şi Dezvoltarea s-au ridicat la 6,2 miliarde de Euro. Pentru informaţii suplimentare vă invităm să accesaţi www.bayer.com.

Despre NIK

NIK, un grup internațional de companii cu rădăcini în Bulgaria de peste două decenii, este o forță pionieră în domeniul tehnologiilor de agricultură de precizie și a soluțiilor IoT. Această companie vizionară și-a extins rapid prezența, atingând multiple piețe europene și aventurându-se în continentul african.

Cu o angajare fermă de a revoluționa agricultura, NIK adoptă o abordare dublă. Compania se implică în vânzările directe, aducând soluții de ultimă generație în domeniul agro-tech pe piață, și în același timp, construiește o rețea de dealeri. Prin aceasta, NIK își propune să ridice calitatea și eficiența agriculturii, intrând într-o nouă eră a practicilor agricole durabile.

Pentru mai multe detalii și pentru a explora poziționarea pe piață a NIK, vizitați site-ul oficial al companiei la www.nik-agro.com.

Bayer
Bayerhttps://cropscience.bayer.ro
Divizia CropScience a companiei Bayer face parte dintre liderii mondiali în domeniul inputurilor agricole.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Un nou CEO BASF: Martin Brudermüller este înlocuit de Markus Kamieth

La încheierea Adunării Anuale a Acţionarilor 2024 din cursul...

Alertă dezvoltare boli la cerealele păioase

Senzorii instalați pe stațiile meteo au detectat un nivel de infecție de 70% până la 100%, cu Septoria tritici (grâu), Rhynchosporium secalis (orz)...

Tractorul MF 9S, prezentat în premieră de Sigma CVM fermierilor din România

Ce ne puteți spune despre participarea Sigma CVM România la târgul Agraria din acest an?  „Participarea Sigma CVM România la...

Județul Timiș – unul dintre cele mai puternice hub-uri agricole regionale

Vestul ţării câștigă tot mai mult teren în planurile de investiții, iar județul Timiș este unul dintre orașele cheie...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole