19.3 C
București
luni, 8 aprilie, 2024

-

HomepageAdvVantage devine distribuitor exclusiv al roboților agricoli autonomi AgXeed în România și...

Vantage devine distribuitor exclusiv al roboților agricoli autonomi AgXeed în România și Bulgaria

Grupul de companii NIK, cu sucursala română Vantage, a anunțat un parteneriat oficial cu AgXeed pentru distribuția de roboți agricoli autonomi pentru piețele din Bulgaria și România.

Vantage România parte a grupului de companii NIK este entuziasmată să anunțe o colaborare strategică cu compania olandeză AgXeed – liderul în dezvoltarea și furnizarea de soluții agricole autonome.

Acest parteneriat strategic face parte din abordarea pe termen lung a companiei Vantage în ceea ce privește agricultura durabilă și tehnologizare fermelor, în care soluțiile autonome joacă un rol esențial.

Prin această colaborare, Vantage își extinde rețeaua de distribuție și servicii, având în vedere obiectivul de a aduce tehnologii de ultimă generație în peisajul agricol românesc cât mai aproape de fermieri.

Compania AgXeed se concentrează pe agricultura durabilă prin producerea de mașini autonome compatibile cu un set diferit de inventare agricole standard.

„În cadrul companiei NIK, am urmărit mai mult de 10 companii producătoare de roboți  autonomi în ultimii 4 ani, analizând evoluția produselor și a producției acestora. În această perioadă am observat că utilajele AgXeed sunt cele mai potrivite în acest moment pentru specificul agriculturii practicate în Bulgaria și România”, a comentat Kaloyan Kumanov, CEO Vantage Balkans.

„În ultimii ani am fost întrebați de foarte multe ori când vom începe să vindem tractoare, dar adevărul este că pentru noi este mult mai în acord cu viziunea noastră să rezolvăm problema forței de muncă insuficiente și nevoia de mașini autonome. Considerăm că grupul NIK este un partener excepțional pentru distribuția și mentenanța produselor noastre în Bulgaria și România. Datorită abordării sale holistice și orientate spre viitor în domeniul agriculturii, NIK mizează cu succes cunoștințele agronomice cu abilitățile echipei tehnice și profesionalismul echipei de vânzări oferind fermierilor soluții agricole de avansare, precum și cu capacitatea de a promova tehnologii inovatoare pe piață. Aceste avantaje cheie, precum și experiența lor dovedită în introducerea pe piață a tehnologiilor inovatoare, au determinat decizia noastră de a alege NIK ca și partener”, a declarat Malte Horner, director comercial la AgXeed.

Datorită cooperării dintre cele două companii, grupul NIK va oferi fermierilor din Bulgaria și România acces exclusiv la utilaje agricole inovatoare, care vor putea efectua lucrările agricole zilnice în mod complet autonom.

Toate modelele de utilaje autonome sub marca AgXeed vor fi prezentate și în cadrul celei mai mari expoziții internaționale Agritechnica, care va avea loc în perioada 12-18 noiembrie la Hanovra, Germania, la standul AgXeed – H9/ F30. AgXeed este, de asemenea, una dintre companiile premiate în cadrul expoziției cu o medalie pentru inovație.

Despre Vantage și grupul NIK:

NIK este un grup de companii care implementează tehnologii pentru agricultura de precizie, cu o experiență de peste 21 de ani în oferirea de soluții complete pentru automatizarea și optimizarea proceselor din ferme.

Vantage România este un partener de încredere și înțelege nevoile fermierilor români. Cu un accent pe tehnologia de precizie și soluțiile autonome, Vantage România se angajează să ofere cele mai bune produse și servicii pentru a susține succesul fermierilor din România. Mai multe informații despre Vantage România pot fi găsite la www.vantage-ro.com.

Despre AgXeed:

AgXeed este o companie olandeză – lider în dezvoltarea și producția de soluții agricole autonome care au ca scop creșterea eficienței și profitabilității fermei. Misiunea companiei este de a optimiza timpul petrecut pe câmp, reducând la minimum daunele aduse solului. Mai multe informații despre AgXeed pot fi găsite pe site-ul web al companiei: www.agxeed.com.

Adv
Adv
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Sorin Maslo: „Cricova a înregistrat în 2023 cel mai mare profit din istoria întreprinderii. Venim cu lansări inedite în acest an”

Combinatul de Vinuri „Cricova” a înregistrat o creștere impresionantă...

ADAMA lansează pe piața europeană Forapro, un nou fungicid pentru cereale

ADAMA Ltd., lider global în industria de produse pentru protecția plantelor, a anunțat lansarea pe piața din Europa a...

Inovație în agricultura de precizie în România prin colaborarea dintre Bayer și Titan Machinery

Pentru a maximiza performanța și profitabilitatea în agricultura de precizie, Bayer și Titan Machinery au decis să își unească...

CEC Bank a semnat convenţiile pentru acordarea Creditului Fermierului

CEC Bank a semnat convenţiile pentru acordarea Creditului Fermierului, în cadrul unei scheme de ajutor de stat lansate de...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole