15.5 C
București
vineri, 26 aprilie, 2024

-

HomepageAdvStart vânzări bilete pentru Agri Trade Summit 2024: Preț preferențial pentru fermierii...

Start vânzări bilete pentru Agri Trade Summit 2024: Preț preferențial pentru fermierii români

Biletele pentru Agri Trade Summit 2024, evenimentul de referință pe piața de agribusiness locală și internațională, au fost puse în vânzare. Evenimentul va avea loc pe 22 februarie 2024 la Hala Laminor din București. Agrobiznes este partener media.

Agri Trade Summit 2024 va reuni cei mai importanți jucători de pe piața cerealelor din România și din întreaga lume. Evenimentul va include sesiuni de paneluri și prezentări, zone de expoziție și de networking, precum și workshop-uri organizate în premieră în 2024.

Prețul unui bilet la Agri Trade Summit 2024 este 150 Euro + TVA, iar fermierii români beneficiază de un preț special de 150 RON + TVA, dacă achiziționează biletele prin intermediul Asociațiilor de Fermieri partenere sau ca urmare a validării statutului, prin trimiterea unui mesaj pe adresa [email protected].

Biletele pot fi deja achiziționate de pe site-ul evenimentului, din secțiunea Bilete sau direct de pe site-ul iaBilet.ro, partenerul de ticketing al Agri Trade Summit 2024.

Agri Trade Summit s-a impus ca un eveniment de referință pe piața de agribusiness locală și internațională. Prima sa ediție a reunit la București, la începutul anului 2023, aproximativ 600 de specialiști din 14 țări. Evenimentul din 22 februarie 2024 va reafirma rolul strategic al României în agribusiness-ul internațional și va readuce la aceeași masă cei mai importanți jucători de pe piața dinamică a cerealelor: fermieri, traderi, procesatori și distribuitori de top.

LAPAR, Pro Agro și UNCSV, unele dintre cele mai importante asociații de fermieri din România, susțin Agri Trade Summit în calitate de organizații partenere.

Biletele de participare la Agri Trade Summit se pot achiziționa prin intermediul site-ului dedicat www.agritradesummit.ro, care include și un formular de contact pentru companiile care doresc mai multe informații despre eveniment sau să i se alăture în calitate de expozanți sau parteneri.

Notă: Celei de-a doua ediții Agri Trade Summit i s-au alăturat, în calitate de parteneri, nume relevante din domeniu precum Corteva Agriscience™ (Gold), Agrinvest și Agrinvest Credit (Silver), Ameropa Grains (Silver), Boromir (Silver), Comvex (Silver), East Grain (Silver), UBM Agri Trade (Silver), precum și trei din „companiile ABCD”, liderii tradingului de cereale la nivel mondial: ADM (Silver), Bunge (Silver) și Cargill (Silver).

Adv
Adv
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Un nou CEO BASF: Martin Brudermüller este înlocuit de Markus Kamieth

La încheierea Adunării Anuale a Acţionarilor 2024 din cursul...

Alertă dezvoltare boli la cerealele păioase

Senzorii instalați pe stațiile meteo au detectat un nivel de infecție de 70% până la 100%, cu Septoria tritici (grâu), Rhynchosporium secalis (orz)...

Tractorul MF 9S, prezentat în premieră de Sigma CVM fermierilor din România

Ce ne puteți spune despre participarea Sigma CVM România la târgul Agraria din acest an?  „Participarea Sigma CVM România la...

Județul Timiș – unul dintre cele mai puternice hub-uri agricole regionale

Vestul ţării câștigă tot mai mult teren în planurile de investiții, iar județul Timiș este unul dintre orașele cheie...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole