14.8 C
București
miercuri, 8 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleIndonezia intenționează să importe grâne din România

Indonezia intenționează să importe grâne din România

Președintele ANSVSA, Alexandru Bociu și vicepreședintele Ioan Oleleu au primit vizita Excelenței Sale Meidyatama Suryodiningrat, noul ambasador al Indoneziei la București.

Meidyatama Suryodiningrat a venit cu o misiune importantă: să anunțe intenția Indoneziei de a importa grâne din România.

„Sperăm ca această vizită să marchează începutul unei colaborări promițătoare între cele două țări”, au menționat autoritățile române.

România se bucură de o tradiție bogată în producția de grâne de înaltă calitate, iar intenția Indoneziei de a importa astfel de produse din țara noastră este o veste extrem de bună pentru agricultura românească.

„Suntem convinși că această colaborare va aduce beneficii atât pentru producătorii noștri de grâne, cât și pentru economia României în ansamblu. Vom lucra strâns cu autoritățile indoneziene pentru a facilita acest schimb comercial și pentru a asigura că produsele noastre ajung în condiții optime pe piața indoneziană”, a scris ANSVSA, într-o postare pe pagina sa de facebook.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole