8.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

-

HomepageAdvConferința „Business-ul Fructelor în Republica Moldova” va avea loc în acest an...

Conferința „Business-ul Fructelor în Republica Moldova” va avea loc în acest an pe 7 și 8 decembrie

Cea de-a IX-a ediție a Conferinței „Business-ul Fructelor în Republica Moldova”, cel mai important eveniment național în domeniul fructelor, va avea loc în acest an pe 7 și 8 decembrie. Agrobiznes este partener media principal al evenimentului.

Conferința va oferi o oportunitate excelentă de a afla despre cele mai recente tendințe în domeniul fructelor la nivel global și de a stabili contacte cu experți din domeniu.

Scopul: Familiarizarea producătorilor de fructe cu inovații, noi tendințe tehnologice și soluții comerciale pentru toate elementele lanțului valoric al fructelor.

Vorbitori: experți și reprezentanți ai instituțiilor naționale și internaționale de cercetare și a furnizorilor de tehnologii din Moldova, Italia, Olanda, Germania, Polonia și România.

Agenda și tematica sesiunilor sunt întocmite în baza interesului participanților față de subiectele abordate în cadrul edițiilor precedente, consultărilor cu membrii Asociației și co-organizatorul evenimentului, precum și în conformitate cu Programul strategic de marketing și promovare a sectorului de fructe pentru anii 2023-2025. Conferința include paneluri tematice și sesiuni de discuții.

Limbile de lucru ale Conferinței: Română, Engleză, Rusă.

Participanți: estimativ între 200 și 250 de specialiști și administratori ai întreprinderilor pomicole din țară, experți străini, oficiali de rang înalt.

Conferința este un eveniment important pentru sectorul fructelor din Republica Moldova, deoarece oferă o platformă pentru schimbul de informații și idei între producători, experți și oficiali guvernamentali.

Elena Balamatiuc
Elena Balamatiuc
Staff Editor

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

EuroGrain Exchange 2024 – semănând parteneriate, recoltând oportunități nelimitate

Cea de-a doua ediție a EuroGrain Exchange, găzduită săptămâna...

Lactalis a anunțat că vânzările au crescut cu 4,3% în 2023, dar profitul a rămas scăzut

Lactalis, cel mai mare producător mondial de lactate, a anunţat joi că vânzările au crescut cu 4,3% în 2023,...

Radu Puiu, XTB: Prețurile ouălor continuă să fie ridicate pentru români

Perioada Sărbătorii de Paște este unul dintre cele două evenimente importante din perspectivă religioasă ce pot reprezenta și catalizatori...

Zinchuk: BERD a oferit peste un miliard de euro pentru investiţii în România

România a utilizat fonduri din partea Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) de peste un miliiard de euro...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole