16.4 C
București
duminică, 26 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleFRUIT LOGISTICA 2024: Furnizorii de fructe proaspete din Asia și Africa își...

FRUIT LOGISTICA 2024: Furnizorii de fructe proaspete din Asia și Africa își dublează prezența

FRUIT LOGISTICA, eveniment dedicat sectorului produselor horticole proaspete, care va avea loc în perioada 7-9 februarie 2024 la Berlin, a înregistrat o creștere semnificativă a cererii de spațiu de expoziție pentru următoarea ediție. În premieră, Agrobiznes este partener media al evenimentului.

Deși mai este timp pentru înregistrările expozanților, rezervările de standuri pentru anul viitor au depășit deja rezultatul din acest an. Aceasta este o veste bună pentru industria fructelor proaspete, care a fost afectată de pandemia de COVID-19.

Cererea din partea furnizorilor de fructe proaspete din Africa și Asia este deosebit de puternică. De exemplu, companiile din Kenya au rezervat de două ori mai mult spațiu de expoziție decât în ​​2023, iar China și-a dublat prezența cu peste 1.000 de metri pătrați rezervați.

Industria fructelor și legumelor continuă să se confrunte cu presiuni asupra costurilor și provocări de distribuție în întreaga lume. Cu toate acestea, interesul pentru soluțiile tehnologice și logistice este în creștere.

„Acest lucru se reflectă în înregistrările noastre tot mai mari de expozanți internaționali în segmentele Logistică, Utilaje și Tehnologie”, a declarat Kai Mangelberger, directorul FRUIT LOGISTICA.

Tema agriculturii în mediu controlat (CEA) câștigă din ce în ce mai multă importanță în segmentul Utilaje și Tehnologie al târgului FRUIT LOGISTICA 2024. Acest lucru se datorează faptului că CEA este o modalitate de a cultiva plante într-un mediu controlat, care poate ajuta la îmbunătățirea randamentelor și calității culturilor, precum și la reducerea impactului agriculturii asupra mediului.

FRUIT LOGISTICA a găzduit la ultima ediție peste 63.000 de vizitatori și cumpărători din peste 140 de țări, care au reușit să se conecteze cu 2.610 expozanți din 92 de țări.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

AgriPlanta 2024: Acces gratuit și prioritizat pentru înscrierile online

Mai sunt câteva zile până când DLG Intermarketing va...
‹ adv ›

Peste 80 de expozanţi vor participa la cea de-a XX-a ediţie a evenimentului Zilele Horticulturii Bucureştene

Peste 80 de expozanţi vor participa în perioada 9 - 12 mai la cea de-a XX-a ediţie a evenimentului...

Ziua Fructelor 2024 – cel mai important eveniment al sectorului horticol din Republica Moldova

Asociația Moldova Fruct din Republica Moldova și Proiectul USAID Competitivitate și Reziliență Rurală în Moldova invită pe 12 iulie 2024 la Ziua Fructelor 2024. „Evenimentul...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole