24.2 C
București
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

-

HomepageAdvFarmConect 2023: peste 13.000 de vizitatori și 120 de expozanți

FarmConect 2023: peste 13.000 de vizitatori și 120 de expozanți

FarmConect 2023, evenimentul agricol de referință al anului, a încheiat cu succes a doua sa
ediție, atrăgând un număr de peste 13.000 de vizitatori entuziaști, 120 de expozanți și parteneri.

Cu mai mult de 50 de conferințe și ateliere, FarmConect 2023 își consolidează renumele de
zonă de confluență pentru companii, fermieri, experți în agricultură, consumatori – mai ales tineri și familii cu copii.

Datorită parteneriatului la nivel local și regional dar și prin împlicarea membrilor comunității, FarmConect România 2023 a dovedit din nou că agricultura este în centrul interesului publicului român.

Reușita evenimentului organizat de Forumul APPR se datorează tuturor celor care au acordat încredere și susținere acestui demers absolut necesar pentru o agricultură modernă, bazată pe sustenabilitate, transparență și inovație – o agricultură sănătoasă pentru comunități sănătoase.

Evenimentul a găzduit peste 120 de expozanți și parteneri care au contribuit la reușita acestei ediții, oferind vizitatorilor o gamă variată de produse și servicii agricole de calitate superioară.

De la echipamente de ultimă generație până la soluții digitale de gestionare a fermei, de la
genetică și soluții de protejare a culturilor agricole adaptate noilor provocări climatice la
programe de agricultură regenerativă și tranzacționare a certificatelor de carbon, FarmConect 2023 s-a dovedit o platformă ideală pentru afaceri și colaborări de succes.

Încheiem această ediție cu gânduri îndreptate către viitor și cu speranța că industria agricolă va continua să se dezvolte și să prospere în România. Forumul APPR mulțumește pentru susținere partenerilor, autorităților locale și partenerilor media.

Proiectul FarmConect România a fost organizat în inima Bărăganului și a avut drept parteneri instituționali Consiliul Județean Ialomița, Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia și Consiliul Local Slobozia.

Mulțumirile noastre se cuvin comunității și tinerilor voluntari din județul Ialomița și de la USV Iași care s-au implicat în acest proiect destinat dezvoltării zonelor rurale prin strânsă colaborare cu sectorul agricol.

APPR
APPRhttp://apprs.ro
APPR reprezintă producători agricoli și reprezentanți ai lanțului profesional de porumb din România.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Liderul pieței de carne de pui din România – premiat pentru Inovare în Sustenabilitate

Proiectul „De la bob la furculiță și „înapoi”, dezvoltat...

BERD a revenit pe profit în 2023 cu un rezultat net pozitiv de 2,1 miliarde de euro

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) a raportat miercuri un profit net de 2,1 miliarde de euro pentru...

Norofert anunță semnarea primului contract de distribuție pentru 3 state din SUA 

Norofert, liderul cercetării pentru agricultura regenerativă și unul dintre cei mai mari producători de inputuri din România, listat la...

Sorin Maslo: „Cricova a înregistrat în 2023 cel mai mare profit din istoria întreprinderii. Venim cu lansări inedite în acest an”

Combinatul de Vinuri „Cricova” din Republica Moldova a înregistrat o creștere impresionantă în 2023. Într-un efort de a consolida...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole