20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleKremlinul a anunțat suspendarea acordului de export al cerealelor

Kremlinul a anunțat suspendarea acordului de export al cerealelor

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmytro Peskov, a anunțat luni, 17 iulie, suspendarea acordului privind exportul de cereale. Acest lucru a fost raportat de RBC.

„De fapt, acordul s-a încheiat astăzi. Din păcate, partea în ceea ce privește cerințele înaintate de Rusia nu a fost încă îndeplinită”, a spus Peskov.

El a adăugat că, de îndată ce partea cu cerințele Rusiei a acordului va fi îndeplinită „Rusia va reveni imediat la punerea în aplicare a acordului”.

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, a declarat pentru RIA Novosti că astăzi Rusia a informat oficial Turcia și Ucraina, precum și Secretariatul ONU, cu privire la obiecțiile față de continuarea acordului privind exportul de cereale.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Bursa agricolă: Prețurile rapiței continuă să crească

Prețurile rapiței continuă să crească pe piață internațională, după...
‹ adv ›

După 15 ani, Argentina va relua exporturile de porumb către China

Argentina se pregătește să livreze porumb în China, primele livrări din ultimii 15 ani. Potrivit Bloomberg, transportul este planificat...

Eurostat: Preţurile produselor agricole în UE au scăzut în primul trimestru din 2024

Preţurile produselor agricole în Uniunea Europeană (UE) au scăzut, în primul trimestru din 2024, comparativ cu perioada similară din...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole