25.1 C
București
marți, 25 iunie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleANSVSA anunță o nouă oportunitate pentru crescătorii de oi și vaci din...

ANSVSA anunță o nouă oportunitate pentru crescătorii de oi și vaci din România

Președintele ANSVSA, dr. Alexandru Bociu, a primit vizita E. S. Reuven Azar, ambasadorul Israelului în România. Scopul acestei întâlniri a fost prefațarea misiunii de audit desfășurată de experții israelieni, cu privire la sistemul nostru național de inspecție a cărnii de bovină și ovină.

În perioada 16-21 iulie, specialiști israelieni vor efectua verificări detaliate în unitățile noastre eligibile pentru exportul de carne kosher. Obiectivul principal al acestor evaluări este stabilirea unei echivalențe între sistemul de inspecție românesc și cel din Israel, asigurând astfel condițiile necesare pentru exportul de carne kosher în statul evreu.

Suntem încrezători că verificările vor demonstra excelența sistemului nostru de inspecție și conformitatea cu rigorile kosher. Odată încheiat auditul, rezultatele vor contribui la întărirea colaborării noastre și vor deschide noi oportunități în domeniul exportului de carne între cele două țări.

‹ adv ›

1 COMENTARIU

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

‹ adv ›

ANSVSA: Amenzi de peste 3,4 mln de lei, aplicate operatorilor din industria alimentară, în aprilie

Inspectorii sanitari-veterinari au aplicat, în luna aprilie, amenzi în valoare de 3,412 milioane de lei unor operatori din industria...

Preşedintele ANSVSA: Prin relocarea şi modernizarea IISPV, vom creşte numărul de analize efectuate anual cu peste 35%

Institutul de Igienă şi Sănătate Publică Veterinară (IISPV) din Bucureşti are un nou sediu, dotat cu echipamente de laborator...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole