16.4 C
București
vineri, 3 mai, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleANSVSA anunță o nouă oportunitate pentru crescătorii de oi și vaci din...

ANSVSA anunță o nouă oportunitate pentru crescătorii de oi și vaci din România

Președintele ANSVSA, dr. Alexandru Bociu, a primit vizita E. S. Reuven Azar, ambasadorul Israelului în România. Scopul acestei întâlniri a fost prefațarea misiunii de audit desfășurată de experții israelieni, cu privire la sistemul nostru național de inspecție a cărnii de bovină și ovină.

În perioada 16-21 iulie, specialiști israelieni vor efectua verificări detaliate în unitățile noastre eligibile pentru exportul de carne kosher. Obiectivul principal al acestor evaluări este stabilirea unei echivalențe între sistemul de inspecție românesc și cel din Israel, asigurând astfel condițiile necesare pentru exportul de carne kosher în statul evreu.

Suntem încrezători că verificările vor demonstra excelența sistemului nostru de inspecție și conformitatea cu rigorile kosher. Odată încheiat auditul, rezultatele vor contribui la întărirea colaborării noastre și vor deschide noi oportunități în domeniul exportului de carne între cele două țări.

‹ adv ›

1 COMENTARIU

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

ANSVSA: Amenzi la unităţi din industria alimentară în zonele turistice

Inspectorii sanitari veterinari au controlat în ultima săptămână din...
‹ adv ›

Controale ANSVSA: 101 sancţiuni şi peste 14 tone de produse oprite de la comercializare

Inspectorii sanitari veterinari au efectuat 996 de controale, în intervalul 16 - 29 martie a.c., pentru depistarea unor practici...

ANSVSA: Control și amenzi pentru verificarea trasabilităţii peştelui la 57 de operatori din 22 de judeţe

Inspectorii sanitari-veterinari au aplicat 13 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 149.400 lei, după o acţiune de verificare a originii...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole