27.8 C
București
joi, 25 iulie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleIncendiu masiv la o fermă din Buzău. 27 de tone de cereale...

Incendiu masiv la o fermă din Buzău. 27 de tone de cereale au ars

Un tractor, un camion şi 27 de tone de cereale au ars, sâmbătă seara, într-un incendiu izbucnit la o fermă situată între localităţile Florica şi Glodeanu Siliştea, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău.

Intervenţia pompierilor a durat peste patru ore.

„La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autocisternă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Buzău, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Urziceni şi o autospecială din cadrul SVSU Glodeanu Siliştea. La sosirea echipajelor, construcţia ardea generalizat”, precizează sursa citată.

În urma incendiului nu au fost înregistrate victime, în schimb pagubele materiale au fost însemnate. A ars ferma pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp, dar şi 27 de tone de cereale, un tractor şi un camion, transmite ISU Buzău.

‹ adv ›

În urma incendiului nu au fost înregistrate victime. Potrivit autorităţilor, focul ar fi pornit de la un coş de fum deteriorat.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Cluj: Incendiu la o fermă din localitatea Lita; au murit peste 600 de porci

Peste 600 de suine au murit într-un incendiu care...
‹ adv ›

Giurgiu: O suprafaţă de 50 de hectare dintr-un lan de gâu a ars la Băneasa

O suprafaţă de aproximativ 50 de hectare dintr-un lan de grâu a ars, duminică după-amiază, în comuna Băneasa, judeţul...

Dâmboviţa: 15.000 de metri pătraţi dintr-un lan de grâu au ars în localitatea Ulieşti

Aproximativ 15.000 de metri pătraţi dintr-un lan de grâu au ars miercuri în localitatea Ulieşti, a anunţat ISU Dâmboviţa. „În...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole