15.3 C
București
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleRomânia participă la cea de-a 10-a ediţie a expoziţiei AGRITEQ 2023 de...

România participă la cea de-a 10-a ediţie a expoziţiei AGRITEQ 2023 de la Doha

România participă cu şapte operatori economici la cea de-a 10-a ediţie a expoziţiei AGRITEQ 2023, care are loc în perioada 15 – 19 martie, la Doha, statul Qatar, a anunţat Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) într-o postare pe Facebook.

„Participarea la acest eveniment reprezintă o oportunitate pentru Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale de a promova politicile şi strategiile proprii domeniului de activitate, precum şi un beneficiu pentru operatorii economici din sectorul agroalimentar românesc de a face cunoscută şi vizibilă oferta de produse, de a explora şi exploata piaţa din Statul Qatar, precum şi de a crea conexiuni cu mediul de afaceri din acest stat”, subliniază MADR.

La acest eveniment organizat de către Ministerul Municipalităţii şi Mediului din Statul Qatar, România participă în format de pavilion naţional, cu un număr de 7 operatori economici.

Potrivit sursei citate, sectorul agroalimentar al evenimentului este dedicat doar produselor naturale şi autohtone care sunt obţinute prin procese tehnologice care le pun în valoare compoziţia primară.

Aproximativ 16.000 de vizitatori, peste 650 de expozanţi, 52 de ţări, instituţii publice, organizaţii guvernamentale, reprezentanţi HoReCa, profesionişti şi sponsori cu renume mondial s-au reunit pentru a oferi lumii întregi cel mai important eveniment care aduce oportunitatea ideală pentru specialiştii din industrie de a explora o gamă largă de produse alimentare de origine naturală, tehnologii agricole, echipamente şi produse conexe, să cunoască factori de decizie cheie, să cunoască informaţii valoroase şi să descopere cele mai bune practici în domeniu.

  • Citește despre ->
  • MADR
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Barbu: Au fost puse bazele unor proiecte majore de investiţii în zootehnie, în cadrul vizitelor în Qatar şi EAU

Potenţialul uriaş al agriculturii româneşti a fost prezentat oficialilor...
‹ adv ›

MADR: Tehnologia rachetelor antigrindină nu produce o creştere a emisiilor de poluanţi în aer, apă sau sol

Exploatarea infrastructurii operaţionale din cadrul Sistemului Naţional Antigrindină şi de Creştere a Precipitaţiilor (SNACP) nu produce o creştere a...

Ajutor de minimis de 2.000 de lei pe scroafă/an pentru crescătorii de porci de reproducţie din rasele Bazna şi Mangaliţa

Hotărârea privind aprobarea programului de susţinere a crescătorilor de porci de reproducție din rasele Bazna şi/sau Mangalița pentru anul...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole