20.4 C
București
vineri, 12 aprilie, 2024

-

HomepageAdvSpecialişti din 13 ţări participă, miercuri, la Romanian Agri Trade Summit

Specialişti din 13 ţări participă, miercuri, la Romanian Agri Trade Summit

Peste 400 de specialişti din 13 ţări participă, miercuri, la evenimentul internaţional Romanian Agri Trade Summit, organizat la Bucureşti.

Potrivit organizatorilor, în cadrul sesiunii de deschidere sunt aşteptaţi să susţină discursuri: Nicolae Ciucă – premierul României, Janusz Wojciechowski – comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Mircea Geoană – secretar general adjunct al NATO, Alicia Hernandez – regional agricultural counselor, USDA, Achim Irimescu – ministru plenipotenţiar la Reprezentanţa Permanentă a României pe lângă Uniunea Europeană, şi Sorin Moise – secretar de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).

Agrobiznes este partener media al evenimentului.

Romanian Agri Trade Summit pune în discuţie teme actuale stringente pentru Agribusiness în cadrul panelurilor şi sesiunilor de prezentare, care vor crea cadrul propice unui dialog complex între analişti de renume, autorităţi şi jucători majori din piaţa agricolă locală şi internaţională.

Evenimentul este organizat de AGRIColumn şi Godmother şi combină în aceeaşi zi sesiuni de paneluri de discuţii pe teme de impact în domeniu, cu o secţiune extinsă de expoziţie şi zone dedicate pentru discuţii de business 1 la 1.

AGRIColumn este un furnizor de servicii complexe şi complete în România şi în ţările riverane Dunării.

Raportul AGRIColumn este folosit ca instrument de lucru de companii din România, Serbia, Ungaria, Bulgaria şi Turcia şi utilizat ca mediu de informare corectă de către Guvernul României, instituţia prezidenţială şi Ministerul Agriculturii.

Elena Balamatiuc
Elena Balamatiuc
Staff Editor

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Liderul pieței de carne de pui din România – premiat pentru Inovare în Sustenabilitate

Proiectul „De la bob la furculiță și „înapoi”, dezvoltat...

BERD a revenit pe profit în 2023 cu un rezultat net pozitiv de 2,1 miliarde de euro

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) a raportat miercuri un profit net de 2,1 miliarde de euro pentru...

Norofert anunță semnarea primului contract de distribuție pentru 3 state din SUA 

Norofert, liderul cercetării pentru agricultura regenerativă și unul dintre cei mai mari producători de inputuri din România, listat la...

Sorin Maslo: „Cricova a înregistrat în 2023 cel mai mare profit din istoria întreprinderii. Venim cu lansări inedite în acest an”

Combinatul de Vinuri „Cricova” din Republica Moldova a înregistrat o creștere impresionantă în 2023. Într-un efort de a consolida...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole