27.5 C
București
luni, 17 iunie, 2024

-

HomepageAdvOnur Barim este numit director general al Grupului Lactalis România

Onur Barim este numit director general al Grupului Lactalis România

Onur Barim va ocupa, de la 1 ianuarie 2023, funcţia de director general al Grupului Lactalis România, informează marţi Grupul Lactalis, într-un comunicat.

El preia mandatul de la Giampaolo Manzonetto, care îşi încheie misiunea ca director general, pentru a se dedica unor proiecte personale.

„Onur Barim va conduce astfel toate afacerile Grupului Lactalis în România, care include, astăzi, companiile Albalact, Covalact, Dorna Lactate, Rarăul, Lactate Harghita, Parmalat România şi Lactalis Logistic”, se menţionează în comunicat.

Onur Barim s-a alăturat Grupului Lactalis în 2011, ca director de marketing în cadrul Ak Gida/Lactalis Turcia. În 2018, Onur a preluat rolul de director general al Lactalis Arabia Saudită şi a condus compania până în 2021.

În 2022, Onur Barim a intrat în echipa Grupului Lactalis România în calitate de director general adjunct, susţinând activitatea directorului general în zona comercială.

Onur Barim este licenţiat în Economie şi Ştiinţe Sociale şi are o experienţă de 24 de ani în industria FMCG.

„Administrarea afacerilor Lactalis într-una dintre cele mai importante ţări ale Grupului în Europa este o misiune complexă şi îmi oferă noi provocări în urmărirea obiectivelor Grupului pentru o creştere profitabilă şi responsabilă”, a declarat Barim.

Giampaolo Manzonetto s-a alăturat Grupului Lactalis în urmă cu 25 de ani ca director financiar al companiei Parmalat Rusia.

„Din 2003 şi-a continuat activitatea în România, iar în 2007 a fost numit director general al Parmalat România. Treptat, şi-a extins aria de responsabilitate, iar în 2018, după achiziţia de către Grupul Lactalis a companiilor Dorna Lactate, Albalact şi Covalact, Giampaolo a preluat întreaga conducere a Grupului Lactalis România”, se menţionează în comunicat.

Colaborarea lui Giampaolo Manzonetto cu Grupul Lactalis România a adus o contribuţie importantă la evoluţia şi performanţele companiei, care are o prezenţă solidă în România ca lider pe piaţa de lactate.

Sub conducerea lui Giampaolo Manzonetto, Grupul Lactalis România a parcurs un amplu proces de transformare organizaţională, prin redefinirea întregului mod de operare.

„Am întâlnit în companiile din Grupul Lactalis România oameni extraordinar de entuziaşti şi ambiţioşi şi mă bucur că am avut oportunitatea de a adăuga valoare acestei echipe şi rezultatelor sale prodigioase”, spune Giampaolo Manzonetto.

Având o tradiţie de 90 de ani în industrie, Grupul francez Lactalis este cel mai mare producător de lactate din lume, cu activităţi operaţionale în peste 80 de ţări de pe toate continentele. Lactalis vinde produse lactate în mai mult de 150 de ţări din întreaga lume.

Din anul 2008, Lactalis a devenit una dintre cele mai importante companii şi în România. Grupul Lactalis România este, astăzi, producătorul de lactate nr. 1 în ţară şi cuprinde companiile Albalact, Covalact, Dorna Lactate, Rarăul, Lactate Harghita, Parmalat România şi Lactalis Logistic, reunind peste 2000 de angajaţi.

În portofoliul Grupului Lactalis România se regăsesc branduri româneşti recunoscute – Zuzu, Fulga, Albalact, Covalact, LaDorna, Rarăul – şi branduri internaţionale de renume – President, Galbani, Leerdammer şi Santal.

Activităţile de producţie se desfăşoară în cinci fabrici, dintre care cele mai mari şi mai moderne sunt fabrica Albalact din Oiejdea – Alba, fabrica Covalact din Sf. Gheorghe – Covasna şi fabrica Rarăul din Câmpulung Moldovenesc – Suceava.

Adv
Adv
Advertoriale și comunicate de la cele mai importante companii și organizații din agrobusiness-ul românesc.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Lansarea AgroBayer: alături de agricultură prin inovație digitală

Într-o lume în care tehnologia evoluează rapid, Bayer lansează...

Compania FirstFarms A/S a lansat un amplu sistem de irigații în România ce acoperă 1.300 ha

Danezii de la FirstFarms A/S, cu exploatații de 6.400 de hectare de teren în România, au dat în folosință...

Ravibis™ – controlează făinarea și rapănul merelor sustenabil și eficient

RAVIBIS™ este un produs de contact pe bază de bicarbonat de sodiu (NaHCO3). Biocarbonatul de sodiu este clasificat ca substanță...

OMV Petrom investeşte aproximativ 750 de milioane de euro la Petrobrazi

OMV Petrom va investi aproximativ 750 de milioane de euro la Petrobrazi pentru a transforma rafinăria în primul producător...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole