10.2 C
București
joi, 22 februarie, 2024

-

HomepageJoburiCompanie din Germania recrutează Manager de fermă și manager de producție în...

Companie din Germania recrutează Manager de fermă și manager de producție în pomicultură

Grupul BB-Obst este o companie de top în domeniul pomiculturii și al comerțului cu fructe și operează patru unități moderne de producție agricolă în Brandenburg (lângă Berlin), Saxonia-Anhalt (Halle (Saale)) și Saxonia (Leipzig și Meißen) în domeniul pomiculturii, al cultivării fructelor cu sâmburi și al fructelor moi.

Grupul de companii recrutează în prezent pentru locațiile de producție menționate mai sus, încel mai scurt timp posibil: Manager de fermă și manager de producție în pomicultură.

Locurile de producție

Cele patru unități de producție produc mere, prune, cireșe și căpșuni pe suprafețe cultivate cuprinse între 100 și 260 ha – principala cultură a tuturor fermelor este mărul. 

Livezile respectă standardele de vârf ale industriei și sunt gestionate în conformitate cu metode moderne de cultivare. Cea mai mare parte a fructelor produse este livrată societății comerciale asociate, iar o parte este vândută prin intermediul canalelor locale de comercializare.

Poziția

Managerul fermei are responsabilitatea operațională generală pentru unitatea de producție. El/ea este responsabil(ă) de planificarea și organizarea gestionării culturilor (protecția plantelor, fertilizarea, irigare, etc.), precum și planificarea și gestionarea întregului personal. 

Pe lângă gestionarea culturilor, managerul fermei este responsabil pentru toate resursele de exploatare, supraveghează certificările (de exemplu, GLOBAL G.A.P. și QS) și servește ca persoană de contact pentru părțile interesate externe. El/ea raportează conducerii. Împreună cu managerul de producție, acesta planifică toate procesele de producție. 

Managerul de producție este responsabil de implementarea proceselor de producție și le controlează zilnic. Managerul de producție coordonează tot personalul de producție. El/ea se subordonează conducerii.

Cerințe

Managerul de fermă are mai mulți ani de experiență în gestionarea integrală sau parțială a culturilor de fructe cu sâmburi și fructe moi, precum și în gestionarea unei întreprinderi pomicole.

Managerul de producție are o experiență solidă în pomicultură și are cunoștințe tehnice bune despre toate procesele de producție.

Profilul tău

  • Grad ridicat de auto-motivare și entuziasm.
  • Abilități de negociere și capacitatea de a lucra în echipă.
  • Gândire antreprenorială și capacitatea de a lucra sub presiune.
  • Fluent în afaceri în limba germană. 

Sunteți interesat? 

Vă puteți aștepta la un loc de muncă provocător, într-un mediu de lucru interesant și într-o echipă foarte motivată. Compania oferă un salariu în funcție de performanță și oportunități de carieră atractive.

Persoanele interesate sunt rugate să expedieze CV-ul și o scrisoare de motivare prin e-mail la [email protected].

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon +49 170 233 29 65.

Toate documentele de aplicare și informațiile despre aplicant vor fi tratate în mod confidențial.

Agrobiznes
Agrobiznes
Totul despre agricultură, afaceri și oportunități de dezvoltare!

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua !
    Ma numesc Valentin Petic și sunt producător de prune,a-și vrea sa discut cu dumneavoastră referitor la export !
    Multumesc !

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

ICL anunță concurs de angajare pentru funcția de Lider de țară România, Bulgaria, Moldova

ICL anunță concurs de angajare pentru funcția de Manager...

Da Bacco angajează responsabil vânzări utilaje agricole

Grupul de firme Da Bacco anunță concurs de angajare pentru două posturi vacante: responsabil vânzări utilaje agricole Zona Nord-Vest...

KWS angajează Laborant responsabil de calitatea semințelor

La KWS semănăm viitorul încă din anul 1856, iar de aceea suntem în căutare de un Laborant responsabil de calitatea semințelor în toate...

Compania SAS anunță concurs pentru funcția de Manager Vânzări

Compania SAS este în căutarea unui nou coleg pasionat de produse digitale pentru funcția de Manager Vânzări. Detalii despre produs:...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole