15 C
București
marți, 28 mai, 2024

-

HomepageAdvAgrobiznes se lansează în Italia

Agrobiznes se lansează în Italia

Dragi prieteni, astăzi, 21 aprilie, la exact un an de la extinderea Agrobiznes pe piața din România, anunțăm despre lansarea oficială a noului nostru proiect – Agrobiznes.it.

În acest mod, ne propunem să facilităm comunicarea și stabilirea parteneriatelor în sectorul agroalimentar, dar și să aducem mai aproape tehnologiile performante fermierilor din mai multe țări.

„Extinderea Agrobiznes pe piața Italiei face parte din noua filosofie a brandului nostru – „Agricultură fără frontiere”. Este un slogan care definește ambițiile și dorința noastră de a consolida relațiile dintre producători, exportatori și alți actori importanți din sector de pe piața UE. În toți acești ani am reușit să facilităm parteneriate dintre producători și importatori și să prezentăm diferite tehnologii moderne, iar prin lansarea Agrobiznes.it, acest lucru va fi mai ușor de realizat. România a fost punctul nostru de plecare în 2021, iar în acest an Italia devine o nouă punte a „Agriculturii fără frontiere”, a declarat Sergiu Jaman, fondatorul Agrobiznes.

Proiectul Agrobiznes a fost lansat pe piața media din Republica Moldova în anul 2012, ulterior extinzându-și domeniul de activitate și devenind și un motor important al tehnologiilor moderne.

Sub umbrela Agrobiznes, au fost dezvoltate mai multe proiecte ce facilitează accesul fermierilor la informații și date importante pentru sectorul agricol, cum ar fi prima bibliotecă digitală agricolă din Moldova, prima platformă gratuită de meteo în agricultură – Agrobiznes Meteo sau organizarea Conferinței naționale AgTech.

În 2021, Agrobiznes și-a extins prezența pe piața României. În decurs de un an, site-ul a ajuns printre primele poziții în România, reușind să treacă de cifra de 100.000 de vizitatori unici lunar și să atingă recordul de 25.000 de vizitatori unici pe zi.

Audiența anuală a site-ului Agrobiznes.md este de circa 2 milioane de vizitatori unici, fiind Portalul agricol #1 în Republica Moldova.

Luminița Crivoi
Luminița Crivoi
Expert în agricultură

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

ING Bank România, profit net de 347 milioane de lei în primul trimestru din 2024

ING Bank România a obţinut un profit net de...

Pyxides, trei substanțe active consacrate într-o combinație unică

Porumbul este planta de cultură cea mai sensibilă și mai predispusă la infestările timpurii cu buruieni. Tehnica de semănat...

Exim Banca Românească şi Export Credit Greece vor colabora pentru dezvoltarea comerţului şi investiţiilor

Exim Banca Românească, în calitate de agenţie de export a României, şi Export Credit Greece au semnat un memorandum...

Ghidul fermierului care cultivă floarea-soarelui. De la cultivare și îngrijire, la tratament, riscuri și recoltare

Particularități generale ale culturii de floarea-soarelui România se situează pe primul loc în UE, la suprafața cultivată cu floarea-soarelui și...
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole