14 C
București
luni, 18 martie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricolePeste 100 de expozanți vor participa la Târgul Național al Mierii

Peste 100 de expozanți vor participa la Târgul Național al Mierii

TÂRGUL NAȚIONAL AL MIERII – EDIŢIA DE TOAMNĂorganizat de Asociaţia Crescătorilor de Albine din România, se va deschide Vineri, 10 SEPTEMBRIE 2021, ora 10.00, pe platforma apicolă din Băneasa, Bucureşti, B-dul Ficusului nr. 42, sector 1.

CEA DE-A 23-A EDIŢIE a Târgului Naţional al Mierii, se va desfășura în perioada 10 – 12 SEPTEMBRIE 2021, reprezentând deja un eveniment cunoscut şi aşteptat la nivelul Capitalei, fiind dedicat în principal consumatorilor de produse apicole.

Cei PESTE 100 de expozanţi prezenţi – apicultori şi firme specializate, îşi vor etala produsele într-o gamă extrem de diversificată: de la produse apicole obţinute direct din stupină până la produse apicole condiţionate sau alte preparate derivate din produse apicole –  suplimente nutritive, cosmetice etc.

De asemenea, de acest târg vor putea beneficia şi apicultorii deoarece vor fi prezente şi produsele dedicate acestora – stupi şi componente, utilaje şi alte echipamente apicole, produse pentru sănătatea albinelor, produse pentru nutriţie, cărţi de specialitate etc.

Bucureştenii şi nu numai sunt aşteptați la Târgul Național al Mierii, locul perfect pentru a se îndulci cu minunatele produse ale stupului, miere, polen, propolis, lăptişor de matcă, suplimente nutritive şi cocktail-uri, produse complet naturale ce vin din bogăţia naturii, dar şi din hărnicia albinelor şi apicultorilor.

Amplasarea standurilor se va face, la fel ca la ediţiile anterioare, pe platforma A.C.A. / I.C.D. Apicultură din Bucureşti, B-dul Ficusului nr. 42, sector 1.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Tratamentul la albine realizat în preajma Crăciunului

Ultimul tratament făcut în debutul iernii este numit popular...
‹ adv ›

Pregătirea albinelor pentru iernat – patru elemente pentru succes

Pregătirea albinelor pentru iernat deja a fost realizată de majoritatea apicultorilor, însă unele lucrări, în cazul în care au...

ACA: Valorificarea produselor apicole este cea mai mare problemă a apicultorilor

Valorificarea produselor apicole reprezintă cea mai mare problemă pe care o întâmpină apicultorii în prezent, mai ales că România...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole