1.9 C
București
spot_img

-

HomepageȘtiriRusia a prelungit restricțiile la exportul îngrășămintelor cu azot

Rusia a prelungit restricțiile la exportul îngrășămintelor cu azot

Autoritățile Federației Ruse au aprobat prelungirea restricțiilor la exportul de îngrășăminte de azot și a celor complexe care conțin azot.

Astfel, a rămas în vigoare cota de 8.3 milioane tone pentru îngrășămintele cu azot și cota de 5.9 milioane tone pentru îngrășămintele complexe.

Suplimentar, cota de export pentru azotatul de amoniu va constitui 1,86 de milioane de tone, carbamidă 5,1 milioane de tone, amestecului carbamidă-amoniac 1,36 milioane de tone, NPK 3,55 milioane de tone, fosfat monoamoniu (MAP) 1,8 milioane de tone, sulfoamofos 584,5 mii de tone.

Restricțiile vor intra în vigoare începând cu 1 iulie și vor rămâne valabile până la sfârșitul anului 2022.

Potrivit autorităților ruse, doar în luna iunie curent, producătorii ruși vor putea exporta fără restricții îngrășăminte cu azot și îngrășăminte complexe care conțin azot. Acest lucru se datorează lipsei cererii pe piața internă.

La 1 decembrie 2021, Federația Rusă a introdus cote la exportul de azot și compuși complecși de azot până la 31 mai 2022, pentru statele care nu sunt membre ale Uniunii Economice Euroasiatice. Ulterior, acestea au fost prelungite pentru perioada 1 iulie – 31 decembrie 2022.

Luminița Crivoi
Luminița Crivoi
Expert în agricultură

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Recomandate

Cum producem pepene verde, galben și dovlecel în tuneluri

Pepenele verde, pepenele galben și dovlecelul pot oferi recolte...

Iepurele Californian – caracteristică, condiții de întreținere

Rasele de animale înalt productive sunt, de regulă, foarte pretențioase la condițiile de întreținere. În timp ce rasele locale...

Sistemul No-till: ce reprezintă și cum poate fi implementat

Abordările în conservarea solului sunt în continuă cercetare și desăvârșire. La o extremitate, lucrările convenționale ale solului, de obicei, implică...

Balonarea la capre – cauze, simptome și tratament

Balonarea este numită științific timpanism ruminal. Procesul de digestie la animalele rumegătoare este însoțit de generarea constantă a volumului mare de gaze în urma...
‹ adv ›

Comentarii recente

Top Recomandate