5 C
București
luni, 25 martie, 2024

-

‹ adv ›
HomepageȘtiri AgricoleRusia a prelungit restricțiile la exportul îngrășămintelor cu azot

Rusia a prelungit restricțiile la exportul îngrășămintelor cu azot

Autoritățile Federației Ruse au aprobat prelungirea restricțiilor la exportul de îngrășăminte de azot și a celor complexe care conțin azot.

Astfel, a rămas în vigoare cota de 8.3 milioane tone pentru îngrășămintele cu azot și cota de 5.9 milioane tone pentru îngrășămintele complexe.

Suplimentar, cota de export pentru azotatul de amoniu va constitui 1,86 de milioane de tone, carbamidă 5,1 milioane de tone, amestecului carbamidă-amoniac 1,36 milioane de tone, NPK 3,55 milioane de tone, fosfat monoamoniu (MAP) 1,8 milioane de tone, sulfoamofos 584,5 mii de tone.

Restricțiile vor intra în vigoare începând cu 1 iulie și vor rămâne valabile până la sfârșitul anului 2022.

Potrivit autorităților ruse, doar în luna iunie curent, producătorii ruși vor putea exporta fără restricții îngrășăminte cu azot și îngrășăminte complexe care conțin azot. Acest lucru se datorează lipsei cererii pe piața internă.

La 1 decembrie 2021, Federația Rusă a introdus cote la exportul de azot și compuși complecși de azot până la 31 mai 2022, pentru statele care nu sunt membre ale Uniunii Economice Euroasiatice. Ulterior, acestea au fost prelungite pentru perioada 1 iulie – 31 decembrie 2022.

‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Citește și

Ministerul Agriculturii lansează programul „Un tractor pe fermă”. Cui se adresează

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anunțat că în scurt timp va...
‹ adv ›

Soluții digitale în agricultura inteligentă – workshop organizat de USV Iași

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) anunță organizarea workshop-ului cu titlul „Soluții digitale...

Tăierile la piersic – vas aplatizat spre intervalele dintre rânduri

Forma de coroană vasul aplatizat spre intervale dintre rânduri este recomandat pentru sistemul intensiv de cultură. Pomii astfel conduși...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentarii

Alte articole